dijous, 25 de febrer del 2016

PANETS DE FORMATGE

Avui us deixo uns panets!!
Molt bona aquesta massa, a més de ràpida no necessita gaire temps d'espera, així que us hi poseu a primera hora de la tarda hi ha l'hora de berenar ja els teniu llestos per degustar!!
La recepta surt al Thermomix magazine de febrer, espero que us agradin, es poden menjar sols o acompanyat d'embotits jejeje

INGREDIENTS:
120 gr d'aigua
15 gr de llevat fresc
1 ou
10 gr de nata
65 gr de formatge emmental ratllat (40gr la recepta original)
15 gr d'oli d'oliva
1 culleradeta de sal
1 polsim de pebre
300 gr de farina de força
1 ou batut per pintar-los
Llavors de rosella o sèsam per decorar


PREPARACIÓ:

1. Posem l'aigua i el llevat al vas, programem 1 minut, 37º, velocitat 2.

2. Afegim l'ou, la nata, el formatge, l'oli,l a sal, el pebre i la farina, amassem 3 minuts velocitat espiga. Retirem la massa i la deixem reposar dins d'un bol fins que dobli el seu volum.

Escalfem el Forn a 200º i folrem la safata  amb paper de forn.

3. Ara amassem la massa amb les mans i formem un cilindre, anem tallant amb el ganivet petites porcions de 30 gr cada una aproximadament, els hi donem forma de bola i les deixem sobre la safata del forn, pintem amb l'ou batut i posem les llavors de rosella o sèsam per sobre.

4. Fornegem 12-15 minuts a 200º dalt i baix, si teniu ventilador millor ens repartirà mes bé l'escalfor.

BON PROFIT!!









7 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Hola Judit.

    Quan dius nata, a què et refereixes?
    Crema de llet o nata de muntar?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Paquita
      Jo hi vaig posar nata de cuinar, crema de llet, pero si li poses nata liquida x montar també t'anirà bé!

      Elimina
  3. Uummmmmmmmmm de buena gana daba cuenta de uno,no dudo lo mas minimo que estos panecillos esten de muerte relenta, te han quedado de relujo.
    Bicos mil wapa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Guapa!
      Pues la verdad es que són un vicio jijiji

      Elimina
  4. Hola Judith, cuánto tiempo sin pasar por aquí. Estos panecillos me parecen riquísimos, y el sabor a queso me encanta, me parecen perfectos para tomar con un poquito de salmón ahumado por ejemplo y una pizca de eneldo picado...bsts guapa :-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Maria Jesús!
      Pues si cuanto tiempo, me encanta tu sugerencia

      Elimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.