dimecres, 2 de març del 2016

PLUM-CAKE DE PLÀTAN, NOUS i XOCOLATA


Hola!
Avui us deixo una recepta d'aprofitament, segur que a vegades us queden plàtans madurs i no sabeu que fer-ne, doncs aquest plum-cake és una bona opció.
És ideal per un esmorzar o berenar, reposat d'un dia per altre guanya en sabor,o sigui que si teniu plàtans madurs no els llenceu!!

INGREDIENTS:
75 gr de perletes de xocolata
75 gr de nous pelades
150 gr de mantega a temperatura ambient
150 gr de sucre
1 sobre de sucre avainillat o una mica de vainilla liquida
3 ous
150 gr de farina de rebosteria
1/2 sobre de Llevat químic (royal)
1 pessic de sal
2 - 3 plàtans madurs (300 gr aprox)

PREPARACIÓ:

Escalfem el forn a 180º i untem amb mantega o oli un motlle de plum-cake

1. Posem les nous i les triturem una mica, 3 segons, velocitat 4. Retirem i reservem juntament amb la xocolata

2. Ara posem la mantega, el sucre, la vainilla i els ous, programem 25 segons a velocitat 4.

3. Afegim la farina, la llevadura, la sal i els plàtans a trossos, triturem 10 segons a velocitat 4. Tot seguit i afegim la xocolata i les nous, remenem 5 segons a velocitat 3.

4. Aboquem aquesta mescla al motlle preparat i la fornegem 30 minuts a 180º. Abans de retirar-lo del forn el punxarem per saber si està ben cuit sinó li deixarem 5 minuts mes.

BON PROFIT!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.