dimecres, 15 de juny de 2016

CARBASSÓ OFEGAT


Hola!!
Aquesta setmana he començat l'operació bikini jejeje o sigui que durant uns dies us estaré presentant receptes de dieta, en concret he començat l'elimination Diet és una dieta depurativa del cos, recomano fer-la un cop a l'any, només dura un mes, com que som un grup de gent que l'estem fent junts posaré una etiqueta nova amb les sigles ED així tothom que s'animi a depurar el seu cos accedint a l'estiqueta  hi trobarà totes les receptes. Si en voleu mes informació no dubteu contactar amb en Xavi o la Marta
Salut!!

INGREDIENTS:
3 grans d'all
40 gr d'oli d'oliva extra verge (si es primera premsada millor)
850 gr de carbassó ecològic net i tallat a daus
Sal
pebre

PREPARACIÓ:

1. Posem els alls al vas i els piquem 6 segons a velocitat 5. Afegim l'oli i sofregim 4 minuts, 120º, velocitat 1.

2. Posem la papallona  sobre les ganivetes afegim el carbassó a daus, la sal, el pebre i programem 20 minuts, 120º, gir esquerra, velocitat cullera. Retirem del vas i servim calent

BON PROFIT!!

2 comentaris:

  1. Jo els faig així...i després en faig truita heheh
    Passo de l'operació biquini, mengem sense passar-nos, però sense martiritzar-nos :-)
    PTNTS
    Glòria

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si jo també en faig truita, aixi va mes be per acompanyar amb carn o peix.

      Elimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.