Després d'un munt de dies sense publicar res, em presento amb aquesta versió dolça de pizza :-) s'acosta el cap de setmana i és ideal per un berenar, esmorzar o per qualsevol hora del dia, us animo a provar-la perquè és molt fàcil i segur que us agradarà molt. ;-)
INGREDIENTS:
massa:
220 gr de llet o aigua
20 gr de llevat fresc
400 gr de farina
1 culleradeta de sal
20 gr d'oli d'oliva
Farcit:
80 gr de xocolata blanca
80 gr de xocolata amb llet
80 gr de xocolata negre
50 gr d'avellanes torrades
PREPARACIÓ:
1. Posem la llet al vas i l'escalfem 30 segons, 37º, velocitat 1. Tot seguit afegim el llevat i remenem 5 segons a velocitat 4.
2. Incorporem la farina, l'oli i la sal, amassem 2 minuts, velocitat espiga. Retirem del vas i reservem dins un bol fins que dobli el seu volum.
3. Ara posem les xocolates a dins del vas i les triturem 6 segons a velocitat 5 han de quedar a trossets. Reservem.
4. Farem el mateix amb les avellanes, triturem 3 segons a velocitat 5, reservem.
Escalfem el forn a 180º dalt i baix amb ventilador per repartir mes bé l'escalfor.
5. Estirem la massa i li posem la barreja de xocolates per sobre i tot seguit les avellanes, la posem a coure al forn 20 minuts, vigilant que no és cremi la xocolata, jo la poso a la part de baix.
6. Retirem del forn i ja ens la podem menjar calenta o freda, és molt bona a casa em diuen que sembla pizza de nutella.
BON PROFIT!!
Nota: Si us agrada la massa prima us en sortiràn 2 després haureu de doblar la quantitat de xocolata, si la voleu mes gruixuda 1
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.