dimarts, 19 de juliol del 2016
AMANIDA D'ENDIVIES, PASTANAGA i API
Bon dia i bona calor!!
Sembla que en farà molta, el temps diu que tindrem 3 dies de molta calor, o sigui què per passar la gana i refrescar-nos he pensat que aquesta amanida a part de ser sana i depurativa ens ajudarà a hidratar-nos i no ens pesarà a la panxa. Els ingredients són molt bàsics i la preparació molt ràpida i fàcil, així que us animo a provar-la!!
INGREDIENTS:
2 endívies partides per la meitat pel llarg
2 pastanagues pelades i tallades a trossets
1 branca d'api amb les fulles
1 remolatxa crua
Sal, pebre i oli d'oliva extra verge per amanir
PREPARACIÓ:
1. Posem les pastanagues i l'api al vas, ho ratllem 4 segons a velocitat 5. Ens quedarà petit, posem una cullerada sopera a sobre de cada endívia.
2. Pelem la remolatxa i amb una mandolina en fem rodelles, les posem a la safata amb les endívies i ho amanim al nostre gust amb sal, pebre i oli d'oliva extra verge. Reservem a la nevera fins al moment de servir.
BON PROFIT!!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Una recepta molt original! I una presentació molt bonica!
ResponEliminaPetonets,
Olga
I molt sana Olga, gràcies guapa!!
EliminaI molt sana Olga, gràcies guapa!!
Elimina