Hola!!
Quina calor i quants dies sense publicar, la veritat és que em fa mandra prefereixo estar a la piscina que no pas tancada a l'ordinador jeje, també us anyoro per tant avui us deixo una recepta molt atractiva visualment i molt fàcil, és ideal per un sopar a la fresca, espero que us agradi!
INGREDIENTS:
200 gr d'aigua
50 gr d'oli d'oliva
1 pastilla de llevat fresc 25 gr
400 gr de farina
1 culleradeta de sal
sobrassada per untar
formatge brie
sèsam
1 ou per pintar
PREPARACIÓ:
1. Posem l'aigua i l'oli al vas, programem 1 minut, 37º, velocitat 1. Afegim el llevat fresc i remenem 4 segons a velocitat 2.
2. Incorporem la farina, la sal i programem 1.30 minuts a velocitat espiga. Aboquem la massa dins d'un bol untat amb oli i la deixem reposar fins que dobli els seu volum.
Escalfem el forn a 180º a dalt i baix
3. Un cop a doblat la posem sobre una superfície enfarinada i l'estirem amb el corró deixant-la rectangular, escampem la sobrassada per sobre i posem el formatge brie a talls.
4. Ara l' enrotllem i li anem fent talls amb unes tisores en diagonal, un cop tallada anem obrint un costat i l'altre de manera que ens quedin intercalats i és vegi forma d'espiga.
5. La pintem amb l'ou i li posem el sèsam per sobre, la deixem coure el forn 20 minuts.
BON PROFIT!
Molt bona idea! M'agrada molt! Gràcies per compartir-ho! Prenc bona nota!
ResponEliminaPetonets,
Olga
Esperem noves receptes.
ResponEliminaFa molts dies que et trobem a faltar
Una abraçada