dimarts, 9 d’agost de 2016

ESPIGA DE SOBRASSADA i BRIE


Hola!!
Quina calor i quants dies sense publicar, la veritat és que em fa mandra prefereixo estar a la piscina que no pas tancada a l'ordinador jeje, també us anyoro per tant  avui us deixo una recepta molt atractiva visualment i molt fàcil, és ideal per un sopar a la fresca, espero que us agradi!

INGREDIENTS:
200 gr d'aigua
50 gr d'oli d'oliva
1 pastilla de llevat fresc 25 gr
400 gr de farina 
1 culleradeta de sal
sobrassada per untar
formatge brie
sèsam
1 ou per pintar

PREPARACIÓ:

1. Posem l'aigua i l'oli al vas, programem 1 minut, 37º, velocitat 1. Afegim el llevat fresc i remenem 4 segons a velocitat 2.

2. Incorporem la farina, la sal i programem 1.30 minuts a velocitat espiga. Aboquem la massa dins d'un bol untat amb oli i la deixem reposar fins que dobli els seu volum.

Escalfem el forn a 180º a dalt i baix

3. Un cop a doblat la posem sobre una superfície enfarinada i l'estirem amb el corró deixant-la rectangular, escampem la sobrassada per sobre i posem el formatge brie a talls.

4. Ara l' enrotllem i li anem fent talls amb unes tisores en diagonal, un cop tallada anem obrint un costat i l'altre de manera que ens quedin intercalats i és vegi forma d'espiga.

5. La pintem amb l'ou i li posem el sèsam per sobre, la deixem coure el forn 20 minuts.

BON PROFIT!


2 comentaris:

  1. Molt bona idea! M'agrada molt! Gràcies per compartir-ho! Prenc bona nota!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
  2. Esperem noves receptes.
    Fa molts dies que et trobem a faltar
    Una abraçada

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.