dissabte, 2 de juliol de 2016

CONFITURES DE PEBROT I ALBERGÍNIA


Bon dia!!
Avui comparteixo amb tot@s vosaltres aquestes confitures de verdures, que van genials per convinar amb formatges, us recomano la de pebrot amb formatge cremós tipus Philadephia, la d'albergínia la podeu convinar amb formatges curats d'ovella, cabra, vaca i també de carns com per exemple un magret d'ànec.
Ens solucionen un entrant ràpid i les podem tenir preparades amb antel.lació, espero que us agradin i les poseu en pràctica ben aviat!

INGREDIENTS:
Confitura de pebrot:
400 gr de pebrot vermell net i tallat  (els podeu barrejar vermell i verd)
200 gr de sucre
50 gr de vinagre (millor el de poma  blanc)
100 gr d'aigua
Confitura d'albergínia:
500 gr d'albergínia pelada i tallada a daus
150 gr de sucre moreno
1/2 culleradeta de sal
1/2 cayena

PREPARACIÓ: 

CONFITURA DE PEBROT
1. Posem el pebrot juntament amb el sucre , el vinagre i l'aigua, triturem 4 segons a velocitat 4. Tot seguit programem 30 minuts, 100º, velocitat 1. Un cop acabi si veiem que està molt liquida li programem 5 minuts mes a temperatura varoma sense posar el cubilet perquè ens redueixi.

CONFITURA D'ALBERGÍNIA:
1. Posem l'albergínia, el sucre morè, la sal i la cayena, programem 30 minuts, 100º, gir esquerra, velocitat cullera. Retirem i reservem en un pot de vidre.

BON PROFIT!



2 comentaris:

  1. Jo els escalivo, tant l'albergínia com el pebrot, el gustet de brassa a la melmelada queda moooolt bo!
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
  2. Jo els escalivo, tant l'albergínia com el pebrot, el gustet de brassa a la melmelada queda moooolt bo!
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.