dimecres, 29 de juny de 2016

PA de PLÀTAN i BLAT SARRAÍ Sense gluten/gluten free


Hola bon dia!!
Continuem amb les receptes de l'ED, avui un pa de plàtan mascle i blat sarraí (també conegut com a Fajol) és un pa contundent però amb un gust molt suau i bo, quan el fornejava tota la casa feia una oloreta boníssima!!:-)
Aquest pa és sense gluten per tant crec que a tots els Celíacs us pot anar de perles, és molt ràpid i fàcil de fer, us animo a provar-lo.
Bona setmana!!

INGREDIENTS:
2 Plàtans mascle (que no siguin gaire madurs)
4 ous
100 gr d'aigua
300 gr de farina de blat sarraí (fajol)
20 gr de llevat fresc (sense gluten)
1 culleradeta de sal
Espècies (opcional)

PREPARACIÓ:

1. Posem els plàtans al vas, juntament amb els ous, la farina, l'aigua, el llevat fresc i la sal, programem 30 segons a velocitat 5. Posem la mescla dins d'un motlle de plum cake untat amb oli d'oliva i el deixem llevar 1 hora.

Escalfem el forn a 180º dalt i baix 

2. Posem a coure el pa 45 minuts al forn. Un cop cuit el deixem refredar i ja el tindrem llest per menjar.

BON PROFIT!!


2 comentaris:

  1. Me ha encantado tu receta de pan saludable y exquisito,abrazos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Rosita, muchas gracias la verdad es que esta Muy rico!

      Elimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.