divendres, 9 de setembre de 2016

PERNIL a la MONTANYESA



Hola!
Després de vacances, he volgut començar amb una recepta refrescant i sofisticada, ideal per un sopar a la fresca acompanyat d'unes torrades i una copeta de vi. Tot i que també és molt vàlida per un dinar de festa.
És un plat molt fàcil de preparar i molt bo, us animo a provar-lo, també és conegut com a pernil moll

INGREDIENTS:
30 gr de parmesà en un tros
200 gr de pernil serrà tallat molt fi
1 Tomàquet gran 120 -150 gr aprox
70 gr d'oli d'oliva
Un polsim de curri
Un polsim de pebre
1 culleradeta d' herbes provença

PREPARACIÓ:

1. Posem el parmesà al vas i el ratllem 10 segons al 10. Reservem

2. Ara posem el tomàquet tallat a quarts i el triturem 10 segons a velocitat 7,  baixem les restes de les parets i tapa i afegim l'oli, el pebre, el curri, les herbes de provença i remenem 10 segons a velocitat 3.

3. Tallem el pernil llescat a tires i el posem en un plat, afegim el contingut del vas i amb una forquilla ho barregem perquè quedi ben escampat per sobre el pernil. Ho deixem reposar un mínim de 2 hores a la nevera.

4. Al moment de servir, espolvoregem amb el formatge parmesà, servim acompanyat de torrades

BON PROFIT!



2 comentaris:

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.