dimarts, 25 d’octubre del 2016

CONFITURA de PRÉSSEC de CALANDA


Avui us deixo una confitura!
No hi ha millor manera de disfrutar del préssec tot l'any que fent una confitura, aquests concretament són de Calanda, me'ls va portar la meva germana i per mi són els millors, tenen un carn ferma i gustosa que va ideal per fer confitura perquè no tenen tanta aigua com les altres varietats.
Fer confitures amb el Thermomix és molt senzill i no hi ha com gaudir d'una confitura feta a casa, així que us animo a provar-la.

INGREDIENTS: (per 2 pots)
500 gr de préssec net i tallat a quarts amb pell
30 gr de suc de llimona
350 gr de sucre (vaig barrejar, sucre blanc i morè)

PREPARACIÓ:

1. Posem tots els ingredients a dins del vas i triturem 10 segons a velocitat 6.

2. Programem 30 minuts, temperatura varoma, velocitat 1. Un cop cuita mirem la textura, posem un plat al congelador mentre es cou la confitura, quan estigui  n'agafem una mica i la  posem a sobre el plat perquè es refredi ràpid, d'aquesta manera veureu si la consistència és la que us agrada, sinó li programeu 5 minuts mes.

3. La posem dins de pots esterilitzats i la tombem boca avall, la deixem així fins que sigui freda, així ens farà el buit i se'ns conservarà per una llarga temporada


BON PROFIT!!


2 comentaris:

  1. El préssec de Calanda és molt bo així que la teva confitura deu ser....boníssima!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.