Bona tarda!!
Torno amb un clàssic que mai falla, la coca de iogurt, existeixen un munt de receptes d'aquesta coca totes diferents i totes alhora molt bones, la típica és fer servir l'envàs del iogurt de mesurador, avui comparteixo la meva versió Thermomixera jejeje, espero que us agradi i que ben aviat us animeu a provar-la!!
INGREDIENTS:
150 gr de sucre ( 2 mides de iogurt)
La pell d'una llimona la part groga
3 ous
80 gr d'oli de girasol o suau d'oliva (1 mida de iogurt) Peró no l'omplo fins a dalt
200 gr de farina (3 mides de iogurt)
1 Iogurt natural o de llimona
1 pessic de sal
1 sobre de llevat químic (royal)
Pinyons per decorar
Sucre glaç
PREPARACIÓ:
Escalfem el forn a 180º a dalt i baix
1. Posem el sucre i la pell de la llimona al vas i el ratllem 15 segons a velocitat 10. Afegim els ous i programem 30 segons a velocitat 3.
2. Afegim la farina, el iogurt, l'oli i el pessic de sal, remenem 1 minut velocitat 5.
3. Incorporem el llevat químic i remenem 15 segons a velocitat 5. Aboquem la barreja a dins d'un motlle untat amb mantega i posem els pinyons per sobre i la posem el forn 30 minuts aprox.
4. Un cop cuit el deixem refredar una mica, el desmotllem, li posem sucre glaç per sobre i ja el tindrem llest per menjar!!
BON PROFIT!
Nota: si voleu la podeu aromatitzar amb vainilla, afegint-la al pas 2
Que cambio mas chuli le has dado al blog me encanta al igual que el bizcocho por que no puedo si no me llevaba un caxin uuummmmm,te ha quedado de relujo.
ResponEliminaBicos mil y feliz finde wapa.
Hola Guapa!!
EliminaPues si tenemos que renovarnos, muchas gracias por tu visita
Besos
Una coca de les que mai fallen!
ResponEliminaPetons,
Olga
Exacte Olga, mira que l'he provat de mil maneres diferents i sempre queda bé jejeje
Elimina