dijous, 3 de novembre de 2016

CREMA D'API i PATATA


 Bon dia!!
Avui torno amb una crema de verdures del llibre de menys de 400 kg cal, després de festes, de menjar castanyes, panellets i moniatos, per netejar i desintoxicar el cos se'ns posarà de perles.
Tot i què la patata  no és un ingredient molt adequat per fer dieta, aquesta crema és baixa amb calories.
Us la recomano que segur que teniu els ingredients per casa.

INGREDIENTS:
40 gr d'oli
150 gr d'api a rodelles
150 gr de porro a rodelles
250 gr de patata a daus
800 gr d'aigua
1 pastilla de brou de verdures o 1 culleradeta de sal
pebre
Julivert picat per decorar

PREPARACIÓ:

1. Posem l'oli al vas juntament amb el porro i l'api, triturem 4 segons a velocitat 4.

2. Afegim la patata i sofregim 5 minuts, 120º, velocitat 1. (Tm 31 varoma)

3. Incorporem l'aigua, la pastilla de brou i el pebre, programem 25 minuts, 100º, velocitat 1. 

4. Esperem uns minuts que baixi una mica la temperatura i triturem 1 minut, velocitat 5-10.

BON PROFIT!








2 comentaris:

  1. M'encanta aquesta crema, quina combinació més bona de sabor i molt sa.
    Petons http://paprikaenlacocina.blogspot.com.es/

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.