dissabte, 24 de desembre del 2016

MANTECADOS D'AMETLLA




Hola!!
Avui us deixo aquests "mantecados" és un postre molt típic d'aquestes diades, espero que us agradi i us desitjo el millor nadal. Que passeu una bona vetllada acompanyats de la família i amics.
I moltes gràcies per estar aquí a darrera la pantalla, això fa que m'animi a seguir amb el blog, tot i què aquest any he estat força absent, vosaltres sempre sereu la meva família virtual, per tant avui us vull obsequiar amb aquests mantecados :-)

BON NADAL!


INGREDIENTS:
230 gr de sucre
2-3 tires de pell de llimona
100 gr d'ametlla torrada
100 gr de mantega de porc
200 gr de farina de rebosteria
1/2 culleradeta de llevat químic (royal)
Un polsim de canyella en pols
1 clara d'ou

PREPARACIÓ:

1. Posem el sucre i la pell de la llimona al vas, ho pulveritzem 15 segons a velocitat 10. Retirem i reservem

2. Posem les ametlles al vas i triturem 15 segons a velocitat 7. Afegim la mantega de porc, la farina, la llevadura, la canyella, 150 gr del sucre reservat i la clara d'ou. Remenem 10 segons a velocitat 6. Retirem la massa i la deixem reposar 10 minuts a la nevera.

Escalfem el forn a 180º

3. Sobre l'encimera espolvorejada amb farina estirem la massa deixant-la d'un centimetre de gruix, amb els motlles de anem tallant i posant sobre la safata del forn.

4. Els posem a coure al forn 7-8 minuts, els retirem i els deixem refredar totalment, un cop freds espolvoregem amb el sucre que ens ha sobrat.

BON NADAL!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.