dimecres, 31 de gener del 2018

CREMA DE BROQUIL I ROMANESCO


Bon dia!!
Avui torno amb una recepta de temporada, el bròquil i el romanesco són ingredients de temporada, ja que estan en el seu millor moment, és ideal  aprofitar-ho i treure'n  partit de les seves propietats.
Normalment el mengem al vapor o escaldat i amb vinagre (tipus conserva), aquest cop he volgut provar de fer una crema i la veritat és que el resultat és boníssim, us animo a provar-la!


INGREDIENTS:
200 gr de porro
2 gra d'all
50 gr d'oli d'oliva
400 gr de bròquil
200 gr de romanesco o brocoli
900 gr d'aigua
2 pastilles de brou de verdures
Un polsim de pebre


PREPARACIÓ:

1. Posem al vas el porro, l'all i l'oli, trossegem 8 segons a velocitat 4. Sofregim 7 minuts, 120º, velocitat 1. (Varoma TM31)

2. Incorporem el bròquil i el romanesco i ofeguem 5 minuts, 120º, velocitat 1.

3. Afegim 800 gr d'aigua, la pastilla de  brou i el pebre, programem 25 minuts, 100º, velocitat 1.

4. Afegim 100 gr d'aigua i triturem 1 minut, velocitat 5-10 progressiva. Rectifiquem el punt de sal si li fa falta i servim.

BON PROFIT!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.