Hola!
Avui us deixo aquest plat d'hivern, la recepta es a la revista de febrer, la veritat és que em va cridar l'atenció de seguida, aquest tipus de receptes són les que mes m'agraden perquè són plat únic i les podem deixar fetes el dia abans, perquè guanyen en gust.
La recepta només ens demana pollastre, jo tenia una botifarra a la nevera i li vaig afegir, ens recomana fer-la amb el grapo, però jo hi vaig posar els pernilets també, s'ha de tenir en compte de posar-los bé a dins del vas perquè es poden desfer, amb el grapo no hi ha problema, va ser portar-la a taula i començar a sucar-hi pa, era un no parar :-)
Espero que us agradi!
INGREDIENTS:
30 gr d'oli d'oliva
1 gra d'all
100 gr de ceba
100 gr de pebrot verd
100 gr de pebrot vermell
30 gr de vi blanc
3 cuixes de pollastre partides, grapo i pernilet
1 terrina de beicon a daus
150 gr de tomàquet fregit (millor casolà)
1 pastilla de brou de pollastre
1 pessic de nou moscada ratllada
1 pessic de pebre
100 gr de xampinyons laminats
50 gr de pèsols
PREPARACIÓ:
1. Posem l'oli i el gra d'all, el piquem 6 segons a velocitat 5. Sofregim 2 minuts, 120º, velocitat 1.
2. Afegim la ceba, pebrot verd i pebrot vermell, trossegem 4 segons a velocitat 5, sofregim 6 minuts, 120º, velocitat 1.
3 Afegim el vi i programem 1 minut, Varoma, velocitat 1 sense posar el cubilet per facilitar l'evaporació de l'alcohol
4. Incorporem el pollastre, el beicon, el tomàquet fregit, la pastilla de brou, la nou moscada i el pebre. Programem 15 minuts, 100º, gir esquerra, velocitat cullera.
5. Afegim els xampinyons i els pèsols programem 10 minuts, 100º, gir esquerra, velocitat cullera. Un cop acabat el temps el posem en una cassola i només el tindrem d'escalfar el moment de menjar.
BON PROFIT!
MMmn....que bona aquesta recepta de pollastre! El toc del bacon...perfecte.
ResponEliminaPetonets,
Olga