divendres, 23 de novembre del 2018

CREMA D'ESPÀRRECS AMB ESCOPINYES


Bona tarda!!
Ja sé que potser és un pèl aviat, però ara tinc temps i vull començar a compartir amb vosaltres receptes del menú de nadal, aquesta concretament la vam fer fa un parell d'anys a la classe de nadal, em va agradar tant que l'hem continuat fent, és ràpida i com a entrant és molt resultona.
Segur que molts de vosaltres us fan panera de nadal hi ha dins i teniu una llauna de espàrrecs blancs i una d'escopinyes, doncs amb pocs ingredients mes ja teniu aquesta crema llesta, anem a la recepta!!
Estrenem la temporada de receptes nadalenques!!

INGREDIENTS:
1 llauna d'escopinyes
1 llauna d'espàrrecs blancs aprox 550 gr
200 gr de maionesa
30 gr d'oli d'oliva extra verge
1 pessic de pebre blanc
Julivert per decorar o cibulet

PREPARACIÓ:

1.Posem a escórrer la llauna d'escopinyes reservant-ne el suc.

2. Posem la llauna d'espàrrecs amb el seu líquid a dins del vas juntament amb la maionesa, l'oli, el pebre i el líquid de la llauna d'escopinyes. Triturem 1 minut a velocitat 10.

3. Tot seguit programem 3 minuts, 60º, velocitat 2'5. Repartim la crema en copes petites individuals i posem una parell o tres d'escopinyes a dintre de cada una, decorem amb el julivert  i un rajolí d'oli d'oliva.

BON PROFIT!!

Nota: aquesta recepta us recomano fer-la al moment, és millor menjar-la un punt calenta. Podeu tenir la trituració feta i deixeu els 3 minuts d'escalfar-la per el moment de servir.

1 comentari:

  1. Hola! La llauna d'escopinyes de quin tamany ha de ser? No mes s'aprofita el líquid i les escopinyes que s'hi posen al final? Per això no tinc clar el tamany. Gràcies per les teves receptes.

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.