dimarts, 27 de novembre del 2018

LICOR DE TORRÓ

 Bona tarda!!
Continuem amb les receptes nadalenques, aquest cop us vull sorprendre amb un deliciós licor de torró, si, si ho has llegit bé, amb el Thermomix també podem fer licors tipus crema.
Ja sabeu que amb el Thermomix podem fer una quantitat indecent de cocktels jejejje i licors casolans, com per exemple aquest de torró. Segur que teniu alguna teula de torró dur de la panera de l'any passat que no sabeu que fer-ne, doncs no el llenceu que a partir d'ara li donareu sortida fent aquest deliciós licor jajajja.
Aquesta recepta la tenim a cookidoo.es  us animo a provar-la, és un regal ideal i original per aquestes festes de nadal!!

INGREDIENTS:
125 gr de torró dur
100 gr de sucre
150 gr de llet condensada
200 gr de nata (mínim 35% matèria grassa)
250 gr de llet
350 gr de ron (de qualitat)

PREPARACIÓ:

1. Posem el torró dins del vas i el trenquem a velocitat turbo un parell de segons, tot seguit pulveritzem 10 segons a velocitat 10.

2. Afegim el sucre, la llet condensada, la nata i la llet. Col.loquem el cistellet a sobre la tapa i programem 18 minuts, 100º, velocitat 3.

3. Incorporem el ron i barregem 10 segons a velocitat 4. El posem en una ampolla gran o un parell de petites i el deixem refredar del tot. Ja el tindreu a punt per regalar





3 comentaris:

  1. Hola Judith,
    Quina bona idea per aquests nadals.
    Prenc nota.
    Salutacions :)

    ResponElimina
  2. M'ha agradat molt aquesta recepta. Tinc una barra de torro del dur i ho faré aviat. Del de xixona hi ha moltes receptes pero del dur no. Moltes gràcies.

    ResponElimina
  3. Aquesta recepta la tastaré ben aviat. Però hi faré una modificació.
    A la part final, on diu ja la teniu a punt per a regalar, i posaré: ja la teniu a punt per servir.
    La resta em sembla perfecta! ;-)

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.