dimecres, 24 de juliol de 2019

CREMA FREDA D'ALVOCAT I POMA AMB AMANIDA DE POLLASTRE


Bon dia!!!
Avui torno amb una proposta molt sana, fresca, ràpida i d'aprofitament. La recepta l'he vist a la revista Thermomix del mes d'agost, que hi venen un munt de receptes de temporada, fresques i sanes per cuidar-nos a l'estiu.
Dic que és una recepta d'aprofitament perquè vaig fer servir un parell de pits de pollastre a l'ast que m'havien sobrat del diumenge. O sigui que poseu mans a la Thermomix que aquesta recepta s'ho mereix!

INGREDIENTS:
Amanida de pollastre:
300 gr de pollastre a l'ast
100 gr de ceba vermella (figueres)
Cilantre fulla i branca al gust
4 cullerades sopera de maionesa
el suc de mitja llima
1 llauna de blat de moro (140gr)
1 pessic de sal
Crema freda d'alvocat:
Cilantre fulla i branca al gust
400 gr d'alvocat madur
1 poma Granny Smith pelada i tallada a quarts
1 branca d'api
20 gr de suc de llima
1 pessic de sal
500 gr d'aigua molt freda

PREPARACIÓ:

1. Posem el pollastre al vas i el triturem 2 segons, gir esquerra, velocitat 5. Retirem i reservem en un bol.

2. Posem la ceba i el cilantre al vas i triturem 3 segons a velocitat 5. Afegim al bol amb el pollastre. Hi posem també la maionesa, el blat de moro i la sal, remenem amb l'espàtula fins que tots els ingredients estiguin ben integrats. Reservem

3. Ara farem la sopa freda, posarem tots els ingredients a dins del vas, la poma, l'alvocat, el suc de llima, el cilantre, la sal i l'aigua. Triturarem 1 minut velocitat 10.

4. Servim en plats i posem a sobre una cullerada d'amanida de pollastre, decorem amb el cilantre i servim.

BON PROFIT!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.