divendres, 27 de desembre del 2019

MINI EMPANADES DE TONYINA I OU DUR



Hola!!!
Aquesta és la meva segona aportació per aquest dies de nadal, ja se que és una recepta molt comú pero per portar a la nit de fi d'any si compartiu sopar i casa amb amics és una bona opció i us en surten moltíssimes, per tant és per colles grans.
Si és veritat que en podrieu fer una versió gran, pero a mi personalment m'agraden mes així són mes fàcils de repartir i si en sobren sempre us les podeu menjar per esmorzar. ;-)

INGREDIENTS:
3 ous durs
2 gra d'all
250 gr de ceba tallada a quarts
180 gr de pebrot vermell a trossos
180 gr de pebrot verd a trossos
100 gr  de tomaquet madur
75 gr d'oli d'oliva
300 gr de tonyina amb oli escorregut
sal, pebre
3 paquets d'obleas (Buitoni, La cocinera)
Sesàm torrat

PREPARACIÓ:

1. Posem els ous durs i els piquem 2 segons a velocitat 4. Reservem en un bol gran.

2. Posem l'oli i les verdures al vas, triturem 6 segons a velocitat 4. Retirem el cubilet i programem 15 minuts, 120º, gir esquerra, velocitat 1. Un cop cuit posem les verdures a dins del cistellet perque escorrin tota l'aigua de la cocció. 

3.  Afegim les verdures al bol amb l'ou reservat i afegim la tonyina, barregem bé amb una espàtula o cullera i ho deixem refredar del tot.

Escalfem el forn a 180º dalt i abaix

4. Ara agafem una oblea i li posem una culleradeta del farcit a dins, ho tanquem i amb una forquilla presionem les puntes perquè ens quedin cellades. Les posem sobre la safata del forn, les pintem amb ou i espolvoregem amb sesàm torrat.

5. Les fornegem 5-7 minuts, un cop estiguin daurades les retirem i ja les tindrem llestes per menjar, a mi personalment m'agraden tèbies, pero també és poden menjar fredes, si les voleu preparar amb antel.lació, al moment de servir les podeu posar al forn a 50º uns 10 minuts.

BON PROFIT!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.