dimarts, 7 de gener del 2020

BASTONETS DE PA AMB HERBES PROVENÇALS





Bona Tarda!
Torno a mb una altre recepta original que hem compartit aquests dies de festes, uns bastonets de pa a les fines herbes per acompanyar amb uns formatges, pernil o un paté de formatge que també us en posaré la recepta jeje.
Sembla complicada però és molt simple, us animo a provar-la.

INGREDIENTS: 30 unitats
100 gr d'aigua
10 gr de llevat fresc
200 gr de farina
2 culleradetes de Herbes provençals
1 pessic de sucre
2 pessics de sal
10 gr d'oli d'oliva

PREPARACIÓ:

Escalfem el forn a 200º dalt i baix

1. Posem l'aigua, el llevat, la farina, les herbes provençals, el sucre, la sal i l'oli al vas, programem 30 segons a velocitat 4. Retirem la massa del vas i formem una bola.

2. Mentre forrem la safata del forn amb paper de vegetal, sobre una superficie enfarinada estirem la massa amb un rodet i li donem forma de rectangle, tallem a tires d'un centimètre i les anem cargolant, les posem sobre la safata del forn i les pulveritzem amb aigua, ara li podem posar sal gruixuda per sobre.

3. Els posem al forn 20 minuts, fins veure'ls ben daurats. Un cop freds els tindrem a punt per servir.

BON PROFIT!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.