dimecres, 8 de gener de 2020

DIP DE FORMATGE NOUS I MAGRANA



Bona tarda!
Aquí us deixo el Dip de formatge que vam compartir amb els bastonets a les fines herbes que us vaig presentar ahir. Aquestes receptes van molt bé per portar a casa d'amics, o simplement per un diumenge a la tarda, amb un bon pernil serrà, xips i una cerveseta, així ja no cal sopar, és com un berenar.
Espero que us agradi, encara que les receptes aquest any arriben tard, no cal ser nadal cada dia per compartir-les i sempre ens poden salvar un sopar o un berenar jejeje

INGREDIENTS:
50 gr de nous pelades
100 gr de formatge blau
100 gr de formatge cremós (tipus philadelphia)
1 pessic de pebre blanc
100 gr de nata
Magrana per decorar

PREPARACIÓ:

1. Posem les nous al vas i les triturem 5 segons a velocitat 10.

2. Afegim els formatges, el pebre, la nata i barregem 1 minut, gir esquerra, velocitat 3. Posem el dip en un bol i el servim  acompanyat de magrana i els bastonets de pa a les fines herbes

BON PROFIT!!



Cap comentari:

Publica un comentari

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.