Que tal? Com porteu el confinament?
Realment estem vivint uns moments de molta incertesa, uns dies extranys on ens han privat de la nostra llibertat, però hem de pensar que tot és fa per un bé nostre.
Avui vull compartir aquesta recepta familiar, a casa tota la vida els hi hem dit patates amb suc,tot i que no deixen de ser unes patates guisades.
He obert un canal de Youtube on trobareu video receptes, no tot el que publiqui tindrà video, però per poc que pugui les receptes més elaborades miraré de fer video :-) o sigui que entreu a l'enllaç i podreu veure la recepta en format video.
PATATES AMB SUC
INGREDIENTS:
1 ceba (130gr aprox)
2 grans d'all
1 pebrot verd italià (40gr)
30 gr d'oli d'oliva
200 gr de tomàquet triturat
70 gr de vi blanc
Herbes aromàtiques: Llorer, orenga, farigola etç
300 gr de carn magre de vedella tallada a daus
300 gr de carn de porc tallada a daus
250 gr d'aigua + sal i pebre
1'200 gr de patates o + (depèn de la colla que sigueu)
PREPARACIÓ:
1.Posem la ceba, els alls i el pebrot al vas triturem 2 segons a velocitat 5. Afegim l'oli i rossegem 7 minuts, varoma velocitat 1 sense posar el cubilet perquè evapori. Mentre pelem i tallem les patates a daus i les posem al recipient varoma. Reservem
2. Afegim la carn i programem 5 minuts, varoma, gir esquerra, velocitat cullera. Incorporem el tomàquet, el vi, i les herbes aromàtiques programem 3 minuts, varoma, gir esquerra, velocitat cullera sense cubilet.
3. Afegim els 250 gr d'aigua + sal i el pebre programem 25 minuts, varoma, gir esquerra, velocitat cullera posem el recipient varoma i les deixem coure. quan acabi comprovem la cocció de les patates si fes falta programem algun minut més.
4. Aboquem les patates en una safata i posem la salsa amb la carn per sobre. Delicioses!!
Bon Profit!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.