dijous, 25 de juny de 2020

COCA DE BRIOIX DE SANT JOAN






Bona dia|
Avui comparteixo aquesta fantàstica recepta de la coca de Sant Joan, és una massa molt treballada, bastant líquida però un cop a llevat i la teniu cuita, el resultat es espectacular val la pena!
Surt una coca molt gran, gran com tota la safata del forn, en poden menjar 20 persones tranquilament
Us animo a provar-la i fer.la amb temps com més estona llevi el resultat és millor, per tant feu la massa la deixeu a la safata del forn i la poseu al forn fred, perquè llevi sense corrent d'aire, jo li vaig tenir 3 hores ben bones.
Animeu-vos  a preparar-la quedareu com unes senyores!!
Som-hi amb la recepta!

INGREDIENTS:
100 gr de sucre
La pell d'una llimona
La pell d'una taronja
Massa:
180 gr d'aigua
2 ous
60 gr de mantega a temperatura ambient
1 culleradeta de sal
500 gr de farina de repostería
el sucre reservat
30 gr de llevat fresc
Un polsim de canyella en pols
30 gr d'anís dolç (el licor)
1 ou batut per pintar
fruites confitades per decorar
sucre aterrossat (sucre moll amb unes gotes d'aigua)

PREPARACIÓ:
1. Primer ratllarem el sucre per aromatitzar-loamb les pells dels cítrics,  posem el sucre i les pels del citrics i  triturem 30 segons a velocitat 10. Reservem

2. Posem tots els ingredients seguint l'ordre amb el que estan escrits i programem 14 minuts, velocitat espiga.

3.Sobre l'encimera untada amb oli, posem la massa i la treballem una mica amb les mans, posem la massa sobre la safata del forn i li donem forma ovalada o cuadrada. La pintem amb ou i la deixem llevar.

4. Un cop a llevat, la decorem amb les fruites confitades, sucre aterrosat i la posem a coure al forn 12 minuts a 200 graus dalt i baix

Bon profit






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.