divendres, 10 de juliol del 2020
carbassó daurat
Bona Tarda!
Avui us deixo una recepta molt bàsica, d'una col.lecció fantàstica de la plataforma cookidoo, "Bàsics per daurar" totes les receptes d'aquesta col.lecció són amb alta temperatura, una funció que només té el TM6!
Clients de TM6 us recomano posar aquesta col.lecció a guardades perquè val molt la pena i trobem desde la ceba caramelitzada, albergínia daurada, carbassó, pastanaga, etç...
Espero que us agradi i la poseu en pràctica!
INGREDIENTS:
20 gr d'oli d'oliva
200 gr de carbassó tallat a daus
sal per amanir
PREPARACIÓ:
Molt important seguir les indicacions de les recepta i respectar les quantitats i el temps de cocció que ens indica el Thermomix.
1. Posem l'oli i el carbassó al vas i iniciem alta temperatura (12 minuts) un cop cuit amanim amb sal.
BON PROFIT!!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.