divendres, 5 de març del 2021

PASTÍS DE BONIATO I XOCOLATA

 


 

Bona tarda!!

Avui us deixo un deliciós pastís, super sa, sense sucre afegit, sense gluten, sense ous, sense llet, SENSE REMORDIMENTS, per donar-se un capritx sense descuidar la dieta jajajaja

Es molt fàcil de preparar, no necessita forn, només necessitarem temps per deixar-lo quallar. Espero que us animeu a provar-lo perque el resultat és espectacular i la textura inmillorable....

Som-hi!

INGREDIENTS:

base:

260 gr de fruits secs cru variats, avellana, ametlla, nous, anacards etç

80 gr de mel

20 gr de cacao pur en pols

Farcit:

500 gr de boniato cuit

180 gr de beguda vegetal d'avellanes, ametlla etç

400 gr de xocolata fondant 

1 culleradeta de vainilla líquida

cacao en pols per espolvorejar

fruits vermells per decorar

PREPARACIÓ:

1. Primer farem la base, posant tots els ingredients a dins del vas i triturant 30 segons a velocitat 6.  Amb aquesta mescla farem la base, la posem dins un motlle desmontable i anirem presionant amb les mans o amb una cullera, fins cubrir tot el fons, la deixem reposar dins la nevera mentre preparem el farcit

2. Ara farem el farcit del nostre pastís, posarem la beguda vegetal a dins del vas juntament amb la xocolata tallada a trossets, programarem 2 minuts, 50º, velocitat 2. Tot seguit i afegim el boniato cuit, la vainilla líquida i ho triturem tot 30 segons a velocitat 5.

3. Retirem el motlle amb la base de la nevera li posem el farcit per sobre i li donem uns cops sobre una superficie perque ens quedi  anivellat, la deixem quallar una parell d'hores al congelador. Mitja hora abans de servir el retirem del congelador, li posem cacao en pols per sobre i el decorem amb les fruites.

BON PROFIT!!

Espero que el disfruteu molt!

 



 

2 comentaris:

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.