dilluns, 17 d’agost de 2009

ARRÓS DE TONYINA



Molt bona, aquesta recepta molt bona!!
A més de ràpida la tens preparada en un plis plas i el resultat molt bo, l'he tret del llibre "cuesta menos con thermomix" que tot són receptes bastant ecònomiques i ràpides per poder preparar per cada dia i variar una mica l'alimentació.
INGREDIENTS:
3 gra d'all
120 gr de pebrot vermell
120 gr de pebrot verd
1 pastilla de caldo de peix o verdures (si no en teniu una culleradeta de sal)
50 gr d'oli d'oliva
350 gr d'arrós
800 gr d'aigua calenta
50 gr de vi blanc
3 llaunes petites de tonyina amb oli (el meu de girasol)
PREPARACIÓ:
1. Posem els alls, els pebrots ( jo 150gr entre tots dos), i la pastilla de caldo. Programem 5 segons, velocitat 4. Amb l'espàtula fem baixar les restes d'ingredients de les parets del vas i la tapa.
2. Posem l'oli d'oliva i programem 5 minuts, temperatura varoma, velocitat 1.
3.Col.loquem les papallones i afegim l'arrós programem 2 minuts, temperatura varoma, gir esquerra, velocitat cullera.
4.Incorporem l'aigua i el vi i programem 11 minuts, temperatura varoma, gir esquerra, velocitat cullera.
5. El posem en una plata i afegim la tonyina sense treure l'oli, remanem amb l'espàtula i ja el podrem servir.
Nota: La meva tonyina era amb oli de girasol la pròxima vegada li posaré amb oli d'oliva, crec que amb l'oli d'una llauna és suficient, no fa falta l'oli de totes tres, ja ho podeu veure a les fotos que hi ha bastant d'oli pel cim, encara tot i així era bonissim una altre cosa la pastilla de caldo li vaig posar de les preparades meves amb la thermomix per tant era de carn.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.