diumenge, 23 d’agost del 2009

MUSCLOS AMB SALSA PICANT


Molt bons!!

Aquesta recepta l'he tret del llibre "fàcil i divertido", és molt fàcil de preparar i són bonissims, segur que teniu els ingredients a casa, perque no és gens complicada. Preneu nota!


INGREDIENTS:

120 gr de ceba
1 gra d'all
85 gr de oli d'oliva
1/2 culleradeta de cirereta
1 kg de musclos
200 gr de tomata triturada (la meva natural)
100 gr de vi blanc
Sal


PREPARACIÓ:

1. Posem la ceba i l'all al vas i trocejem 4 segons a velocitat 5. Amb l'espàtula fem baixar les restes de les parets del vas i la tapa.

2. Posem l'oli i la cirereta i sofregim 7 minuts, temperatura 100º, velocitat cullera.

3. Mentres anem netejant els musclos i els posem dins el recipient varoma.

4. Posem la tomata en el vas, el vi i la sal. Col.loquem el recipient varoma al seu lloc i programem 13 minuts, temperatura varoma, velocitat 1.

5. Retirem el recipient varoma i posem el cistellet al cim de la tapa i programem 15 minuts temperatura varoma, velocitat 1, perque ens redueixi la salsa.

6. Posem els musclos en un plat treiem un costat de la clova i posem la salsa pel cim.

Nota: surt molta cantitat de salsa per tant jo crec que li podriem posar mig kg més de musclos.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.