Avui us deixo una recepta molt fàcil i boníssima, xocolata i maduixa convinen a la perfecció, com moltes altres fruites però de moment us deixo aquests bombons, bé ja sé que ben bé bombons no són però així és com els anomenem a casa.
INGREDIENTS:
750 gr de maduixes
1 rajola de xocolata negre 70% cacau
PREPARACIÓ:
1. Netegem les maduixes i les aixuguem amb paper de cuina, les deixem dins la nevera.
2. Fondrem la xocolata en un vol al microones, al 70% de potencia que sinó se'ns cremaria, jo ho faig amb dos cops (és molt díficil dir quan de temps perquè depèn molt del microones) anem remenant fins veure-la ben líquida. deixem reposar uns minuts perquè perdi escalfor.
3. Folrarem una plata amb film transparent, traurem les maduixes de la nevera i anirem sucant amb la xocolata, les posarem sobre la safata i les tornem a posar a la nevera fins el moment de servir.
Uns bombons molt facilets i molt bons.
ResponEliminapatns
M'encanten les maduixes amb xocolata. Ptons
ResponEliminaUna recepta boníssima!! M'encanten!!! :)
ResponEliminaPetons!
Qué delicia fresas y chocolate, como me gustan, te cojos un par de ellas que una sola sabe a poco.
ResponEliminaBss
Moltes gràcies a totes a provar-les ben aviat que en el mercat ja és començen a veure maduixes
ResponEliminaPetons