dimarts, 23 de febrer del 2010

PASTÍS RÀPID DE FORMATGE AMB MADUIXES




Boníssima, aquesta recepta!!
A casa ens agraden molt els pastissos de formatge, peró el que em molesta més és l'estona que necessiten de cocció al forn. Dies enrere la meva mare em va donar un llibre de cuina amb microones, i casualment vaig trobar aquest pastís que és un dels que preparava jo, i segur que moltes de vosaltres també perquè és un clàssic.
INGREDIENTS:
1 rulo de galetes maria (les meves eren amb gust de canyella)
60 gr de mantega a temperatura ambient
2 iogurts naturals (els meus de llimona)
1 terrina de philadelphia
2 cullerades soperes de maizena
8 cullerades rases de sucre
3 ous
Maduixes o fruita variada ( la recepta original amb kiwi)
50 gr de xocolata fondant per decorar (la recepta original no en portava)
PREPARACIÓ:
1. Triturem les galetes a velocitat 6, afegim la mantega i triturem 10 segons al 6. Folrem un motlle de pirex o silicona amb paper film, posem la base de galetes al cim i anem fent pressió amb una cullera. Reservem
Per les que no teniu la thermomix, tritureu les galetes amb un robot o amb la mà de morter i barregeu la mantega amb les mans.
2. Posarem els ous , el sucre, la maizena, els iogurt i la terrina de philadelphia i remenarem a velocitat 4 uns segons fins veure-ho unit. Per les que no teniu la thermomix ho farem amb el pimer.
3. Ara abocarem aquesta barreja al damunt de la base de galetes i ho posarem a coure al microones 14 minuts a màxima temperatura. (el meu micro és de 800w) Si el vostre és de menys tindreu de posar algun minut +, i si és de + wats algun minut -.
4. Un cop cuita i freda la decorarem amb les maduixes,o kiwi, mandarines etç. Farem fondre la xocolata al microones a mitja temperatura perquè no és cremi i decorarem amb un cullera, deixant caure la xocolata.

















17 comentaris:

  1. Hola!! quina bona cara que fa aquest pastís, recorda a la primavera que està a punt de despuntar.
    Petons.

    ResponElimina
  2. Fantàstic aquest pastís, ràpid i riquíssim. Ptons

    ResponElimina
  3. Me gusta la combinación de fresas y queso y ya con el chocolate por encima tiene que estar de muerte. Saludos

    ResponElimina
  4. Si, Lydia esta riquisimo y lo mas importante és que en 20 minutos lo tienes preparado.

    La cuina vermella i Carmen
    va ser portar-lo a la taula i en un vist i no vist va estar menjat

    ResponElimina
  5. El formatge i les maduixes combinene molt bé, m'encanten! I si a sobre es fa tan ràpid... aquest pastís és genial. M'encanta aprofitar el microones per cuinar, serveix per moltes més coses que per escalfar la llet, oi?

    ResponElimina
  6. Dos mio que pinta tiene esa tarta!! de lujo.
    Bss

    ResponElimina
  7. Se ve espléndida y con unos ingredientes tentadoresss, muy rica si señor.

    Besotes.

    ResponElimina
  8. Precisament ahir en vaig fer un de pastís de formatge i avui ens espera fresquet a la nevera per fer-li caixelades! encara que el teu, amb aquestes maduixes per sobre, té una pinta boníssima! La presentació excel·lent! M'agrada el bloc, i la foto del títol preciosa. Jo també sóc gironina (tu plaestanyera i jo selvatana!).

    ResponElimina
  9. Jo fa molts anys que l'havia fet amb kiwis, t'ha quedat preciós!!

    ResponElimina
  10. Quina pinta, no m'estranya que fos un vist i no vist!!! Si és fa tan ràpid, és bo tindre'l en compte pel dia que surti un imprevist d'ultima hora!!!

    ResponElimina
  11. Quina delícia, un pastis amb formatge i maduixes, deu de ser boníssim, a mi totes dues coses m’encanten.
    Petonets

    ResponElimina
  12. les maduixes són la meva fruita preferida, en aquest pastís són d'allò més temptadores!
    pt!

    ResponElimina
  13. Judith, quin pastís més deliciós!!! I quina bona presència!! No saps quin soroll em fa la panxa després de veure'l!! ;) jeje
    Petons!

    ResponElimina
  14. Nada más ver las fresas se me han ido los ojos, que buena pinta tiene este pastel.
    Un besito.

    ResponElimina
  15. Que tarta más rica, y la decoración con fresas y chocolate tiene que estar deliciosa!! besis

    ResponElimina
  16. Muchas gracias a todas por vuestros comentarios.

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.