Font: llibre simplemente espectacular de thermomix però no fa falta tenir la thermomix per preparar-la.
INGREDIENTS:
Enciam iceberg
Pernil dolç a daus o tires fines
Soja fresca (la meva de pot de vidre)
Pastanaga tallada a tires o ratllada
Gambetes salades (jo no en tenia)
Vinagreta:
100 ml d'oli de girasol
100 ml de vinagre blanc
1 culleradeta de sal
2 cullerades de sucre
PREPARACIÓ:
1. Posem tots els ingredients de la vinagreta al vas i barregem uns segons a velocitat 5.
Per les que no teniu la thermomix o feu amb el minipimer.
T'hi falten les algues, aquella mena de bossa de plàstic transparent :-)
ResponEliminaPots trobar-ho a qualsevol herboristeria: és el famós agar-agar!
Ostres tens tota la raó, peró va ser un dit i fet i vaig posar els ingredients que tenia aquell moment a casa, de totes maneres gracies per dir-me on trobar les algues no ho sabia ben bé a on anar-les a comprar.
ResponEliminaBon cap de setmana
Doncs si que es sencilla, nosaltres menjen amanida tot el any, peró per exemple la rusa i alguna altre la faig més al estiu.
ResponEliminaMuxus
No soy asidua de los chinos, pero las ensaladas de allí me gustan y seguramente será por la salsa esa que le ponen que deber ser adictiva.
ResponEliminaSi con thermomix se puede hacer, estamos salvados, seguro que más sana y mejor, ya nos podemos hacer la ensalada en casa.
Un besito
Ostres nena!!! Mil gràcies!!! Sóc molt fan d'amanides i la veritat és que aquesta amanida m'encanta quan vaig als xinos... i l'arros tres delicias i el rotllet de primavera amb moooolta salsa agredolça!!! Petonàs
ResponEliminaMoltes gràcies per compartir la recepta de la vinagreta, és taaan bona. Molts petons.
ResponElimina