Avui us deixo una recepta molt senzilla, l'únic que heu de tenir és paciència perquè necessita 15 dies d'assecat, peró si la proveu us asseguro que no en tornareu a comprar mai més, no te res a veure aquest cassola amb els de compra.
INGREDIENTS:
1 pit d' ànec (magret) 500 gr + o -
sal gruixuda
pebre
gassa (de farmàcia per les ferides)
PREPARACIÓ:
1. Posarem el magret a dins d'un motlle i el cobrirem de sal gruixuda, el deixarem reposar 12 hores a la nevera. (el motlle de plum cake és ideal)
2. Passat el temps de salat, l'espolsarem i l'esbandirem una miqueta sota l'aigua, l'assecarem bé amb paper de cuina i el pebrarem per totes dues cares, l'embolicarem amb la gassa i el deixarem de 10 a 15 dies a la nevera perquè se'ns curi.
Nota: Ja veieu que senzill que és tenir un bon magret cassola. A casa el meu home i la meva filla petita amb 10 dies en fan prou perquè els i agrada ben tendre, a mi i altre meva filla ens agrada més curat.
Judith muchas gracias por tu receta tan original y práctica, pues no lo he hecho nunca, pero es que como el casero ninguno, y tanto que sí. Gracias y un besito....
ResponEliminaEts una crack!!!!!!! amb el que ens agrada a casa en magret, a partir d'ara, no ho comprarem mai més, moltíssimes gràcies maca.
ResponEliminaPetonets
Ja pots dins que es una recepte cassolana, noia et felicito.
ResponEliminaPtns
Us animo a totes a preparar-lo, i després ja em direu que tal? No falla surt boníssim.
ResponEliminaMe ncnta el jamón de pto y me alegro que hayas puesto la receta. Me la anoto inmediatamente para hacerla
ResponEliminaGracias Judith
Jo també el preparo així desde fa una temporada, i queda boníssim, no he tornat a comprar-ne mes del preparat.
ResponEliminaMolts petons
10 o 15 dies tan se val... el magret curat es una de les poques coses de tall que m'agrada!!!
ResponEliminaPetonets
Feia temps que buscava aquest magret! Amb aquesta pinta segur que no se n'ha de comprar més del fet. El provaré ben aviat! Gràcies!
ResponEliminaS'hi podria posar alguna altra espècia? Ho sé, sóc un friqui de les espècies...
ResponEliminaSurfzone, i tant que si! peró a nosaltres en agrada així amb sal i pebre.
ResponEliminaJudith, fer el pernil d'ànec casolà no és tan complicat i molt més barat que de compra!! Tinc la recepta anotada per fer-la el Nadal vinent. ;)
ResponEliminaPetons!
Una manera fantastica de fer pernil a casa... Tinc moltes ganes de provar-ho, ha de quedar molt be!
ResponEliminaJudith, no sabia que a casa es podia fer un magret d'ànec! i amb aquesta pinta que té el teu! No se m'havia passat maig per la barretina.
ResponEliminaUna abraçada i t'aniré seguint a la teva cuina.
Petons
Un magret d'ànec cassolà, quina bona idea!!!.´
ResponEliminaEl més positiu és que així que li has trobat el punt de curació que t'agrada, no falla.
M'ha agradat la teva explicació, clara i planera. Felicitats.
Manel.
La veritat és que queda molt bé i quan tens invitats i dius que és casolà, quedes com una senyora, jejeje...
ResponEliminaAixò ho tinc que provar i tastar... una magnifica idea que en pots treure molt de suc!!
ResponEliminaUn abraçada