dimarts, 27 d’abril de 2010

MAGRET D'ÀNEC CASSOLA



Avui us deixo una recepta molt senzilla, l'únic que heu de tenir és paciència perquè necessita 15 dies d'assecat, peró si la proveu us asseguro que no en tornareu a comprar mai més, no te res a veure aquest cassola amb els de compra.
INGREDIENTS:
1 pit d' ànec (magret) 500 gr + o -
sal gruixuda
pebre
gassa (de farmàcia per les ferides)
PREPARACIÓ:
1. Posarem el magret a dins d'un motlle i el cobrirem de sal gruixuda, el deixarem reposar 12 hores a la nevera. (el motlle de plum cake és ideal)
2. Passat el temps de salat, l'espolsarem i l'esbandirem una miqueta sota l'aigua, l'assecarem bé amb paper de cuina i el pebrarem per totes dues cares, l'embolicarem amb la gassa i el deixarem de 10 a 15 dies a la nevera perquè se'ns curi.
Nota: Ja veieu que senzill que és tenir un bon magret cassola. A casa el meu home i la meva filla petita amb 10 dies en fan prou perquè els i agrada ben tendre, a mi i altre meva filla ens agrada més curat.


16 comentaris:

  1. Judith muchas gracias por tu receta tan original y práctica, pues no lo he hecho nunca, pero es que como el casero ninguno, y tanto que sí. Gracias y un besito....

    ResponElimina
  2. Ets una crack!!!!!!! amb el que ens agrada a casa en magret, a partir d'ara, no ho comprarem mai més, moltíssimes gràcies maca.
    Petonets

    ResponElimina
  3. Ja pots dins que es una recepte cassolana, noia et felicito.
    Ptns

    ResponElimina
  4. Us animo a totes a preparar-lo, i després ja em direu que tal? No falla surt boníssim.

    ResponElimina
  5. Me ncnta el jamón de pto y me alegro que hayas puesto la receta. Me la anoto inmediatamente para hacerla
    Gracias Judith

    ResponElimina
  6. Jo també el preparo així desde fa una temporada, i queda boníssim, no he tornat a comprar-ne mes del preparat.
    Molts petons

    ResponElimina
  7. 10 o 15 dies tan se val... el magret curat es una de les poques coses de tall que m'agrada!!!
    Petonets

    ResponElimina
  8. Feia temps que buscava aquest magret! Amb aquesta pinta segur que no se n'ha de comprar més del fet. El provaré ben aviat! Gràcies!

    ResponElimina
  9. S'hi podria posar alguna altra espècia? Ho sé, sóc un friqui de les espècies...

    ResponElimina
  10. Surfzone, i tant que si! peró a nosaltres en agrada així amb sal i pebre.

    ResponElimina
  11. Judith, fer el pernil d'ànec casolà no és tan complicat i molt més barat que de compra!! Tinc la recepta anotada per fer-la el Nadal vinent. ;)
    Petons!

    ResponElimina
  12. Una manera fantastica de fer pernil a casa... Tinc moltes ganes de provar-ho, ha de quedar molt be!

    ResponElimina
  13. Judith, no sabia que a casa es podia fer un magret d'ànec! i amb aquesta pinta que té el teu! No se m'havia passat maig per la barretina.
    Una abraçada i t'aniré seguint a la teva cuina.
    Petons

    ResponElimina
  14. Un magret d'ànec cassolà, quina bona idea!!!.´
    El més positiu és que així que li has trobat el punt de curació que t'agrada, no falla.
    M'ha agradat la teva explicació, clara i planera. Felicitats.
    Manel.

    ResponElimina
  15. La veritat és que queda molt bé i quan tens invitats i dius que és casolà, quedes com una senyora, jejeje...

    ResponElimina
  16. Això ho tinc que provar i tastar... una magnifica idea que en pots treure molt de suc!!
    Un abraçada

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.