Aquí us deixo la recepta:
INGREDIENTS:
Caramel líquid (royal)
5 o 6 peres
50 gr de sucre
40 gr de mantega
1/2 culleradeta de canyella en pols
2 ous
60 gr de sucre
1/2 culleradeta de sucre avainillat
80 gr de farina de rebosteria
600 gr d'aigua pel vapor
PREPARACIÓ:
1.Caramelitzem les flameres (6, les meves d'albal) d'uns 10 cm de diàmetre. Treiem el cor a les peres i les tallem a rodelles molt fines, les col.loquem dins les flameres sobreposant-les unes amb les altres.
2.Posem el sucre, la mantega i la canyella al vas i programem 2 minuts,100º, velocitat 1. Repartim aquesta mescla per sobre les peres.
3.Sense rentar el vas, col.loquem la papallona, posem els ous, el sucre i els sucre avainillat i programem 2 minuts,37º, velocitat 3-1/2. Quan a cabi tornem a programar 2 minuts, velocitat 3-1/2 aquest cop sense temperatura.
4. Afegim la farina i remenem progarmant 10 segons, velocitat 2. Retirem la papallona acabem d'unir amb l'espàtula i repartim aquesta mescla en els motllos amb les peres. Col.loquem els motlles en el recipient i bandeja del varoma.
5.Esbandim els vas i posem els 600 gr d'aigua, col.loquem el recipient varoma al seu lloc i programem 30 minuts, temperatura varoma, velocitat 1. (em de tenir amb compte que si fem servir motlles de ceràmica o silicona haurem de programar 10 minuts + de cocció)
6. Desmotllem i servim calent o tebi.
Que maravella de tatín t'ha quedat preciòs, de peres no l'hi he tastat encara.
ResponEliminapatonssss maca
Bon cap de setmana
A mi el tatin m'encanta i de peres crec que encara m'ha d'agradar més... gràcies per la recepta!!
ResponEliminaPetonets!!
Oh!!!! En versio individual queda preciosa, molt ben presentada!
ResponEliminaEs una recepta ben diferent de le sque he llegit foins ara, que normalment posen una masa brisa per cobrir les peres... Provare aquesta versio, ha de quedar molt bona!
M'encanten les tatin, la fruita queda tan sucosa ..
ResponEliminaLa presentació individual guanya molt, t'ha quedat fenomenal.
Petonets
No l'he provat mai la tatin de peres. Promet ser boníssima! Gràcies per la recepta!
ResponEliminaT'ha quedat molt bé Judith. La tattin per mi és un repte, perquè l'única vegada que en vaig fer en va sortir fatal i ja no he gosat provar-ho més.
ResponEliminaUna abraçada i fins aviat!
Ep, jo també el vaig fer i queda espectacular! Fet al vapor és sorprenent, queda boníssim. Coincideixo amb tu, servit calent o tebi és brutal :-)
ResponEliminaJudith te ha quedado genial, la pera debe quedar muy jugosa....enhorabuena...Besitos...
ResponEliminaes veu deliciós! i en format individual, quina presentació més bona!
ResponElimina