dimarts, 12 d’octubre del 2010

AIG 2010 AMIC INVISIBLE GASTRONÒMIC

Per fi !!!
Al fin!!!


M'he decidit a participar a l'amic invisible gastronòmic, sempre pensava que algún dia ho faría i aquest a estat el moment, m'agrada l'idea de còneixer gent nova, que comparteix l'afició a la cuina com jo i poder intercanviar receptes i consells.




La Bea del Blog http://www.elrincondebea.com/2010/10/amigo-invisible-gastronomico-2010.html
és l'encarregada d'organitzar-ho (déu ni do quina feinada), aprofito per animar-vos a participar, teniu temps de fer l'inscripció fins el 18 d'octubre.


Au vinga!!! Serà divertit!!!





Volia aprofitar per dir-vos que aquest banner tant divertit a sigut creat per Carolina http://www.ilustradorainfantil.com/ que fa uns dibuixos moníssims.





Aprofito per deixar-vos un petit resum del que m'agrada i descriure una mica de la manera que sóc.





1. A la cuina sóc una persona molt meticulosa, m'agrada molt l'ordre i la netedat, però a la resta de la casa sóc una mica més desordenada, però com diuen dins el desordre hi ha l'ordre de cadascún. ( sempre trobo tot el que busco)


2. Abans de començar cap recepta m'asseguro de que tinc els ingredients, no soporto l'idea d'estar a mitja recepta i que em falti algún ingredient, la primera vegada sempre faig la recepta original tal com està escrita en el llibre desprès quan la repeteixo em prenc la llibertat de modificar-la a la meva manera. (M'encanten els llibres de cuina, en tinc una lleixa plena)


3. M'agraden els motlles de galetes (cortadores) de totes les maneres, i com més originals són millor. També tota classe de motlles per fer pastíssos. (fa temps que estic buscant un motlle de galetes amb forma de carbassa)


4. Les conserves casolanes, m'encanten tant dolçes com salades, també les galetes, els pastíssos, no hi ha res com poder-te menjar quelcom que tu mateix has creat!


5. Penso que una taula ben parada amb els seus coberts, plats, tovallons i estovalles és un senyal de bon mejar, m'agrada cuidar tots els detalls unes espelmetes, unes flors etç...





Bé, crec que mes o menys he descrit amb quatre paraules, de la manera que sóc i el que m'agrada, sóc una persona molt social, i puc dir que m'agrada tot, i que amb qualsevol cosa sóc feliç. Estic molt contenta de poder participar en aquest aconteixement.





Judith

6 comentaris:

  1. Judith ya estamos apuntadas qué nerviossss. Muchas gracias por poner tus gustos así nos lo pones más fácil a quien le toque hacerte el regalo. Yo lo tengo pendiente de poner ejej. besitos y feliz semana.

    ResponElimina
  2. Que bien que estés apuntado, para mi es la primera vez y me hace mucha ilusión.
    petonetssss maca

    ResponElimina
  3. Jo també m'he decidit avui a participar i em fa molta ilusió.
    Una abraçada guapa.

    ResponElimina
  4. Jo encara no ho tinc clar... l'any passat hi vaig participar i m'ho vaig passar molt bé, amb MOLTS nervis fins l'últim moment, però aquest any vaig taaan atabalat de feina (i amb una criatura a punt de néixer) que no tinc temps ni de seguir els blocs al dia :-(

    ResponElimina
  5. Quina iniciativa més interessant!! Espero poder apuntar-me a la propera!!

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.