dimarts, 26 d’octubre del 2010

PASTÍS DE FORMATGE, RAÏM I GELATINA DE MOSCATELL



Aquest cap de setmana a sigut la festa major de la meva ciutat, i això és mereixia un postre especial.

Desprès d'un bon dinar ens vam menjar aquest pastís deliciós de formatge amb raïms, molt refrescant i gens empalagós.
Ja fa temps que l'havía vist al blog de Tartas provocativas, i ja l'havía preparat en una ocasió però amb maduixes. Aquest cop l'he preparat igual que l'original, i si us he de dir la veritat, no serà l'última vegada que el prepari, ens va agradar molt a tots.
Us deixo l'enllaç del blog tartas provocativas.
INGREDIENTS:
200 gr de galetes maria
80 gr de mantega a temperatura ambient
250 gr de xocolata blanca
250 gr de llet
250 gr de formatge fresc Burgos
300 gr de philadelphia
2 sobres de cuajada royal
40 gr de sucre
Cobertura (frosting)
70 gr de sucre
150 gr d'aigua
150 gr de moscatell
6 fulles de gelatina
PREPARACIÓ:
1. Triturem les gales a velocitat 7 uns segons. Afegim la mantega i tornem a triturar a velocitat 7 uns segons mes. En un motlle desmontable el forrem amb paper film, posem les galetes triturades i anem fent pressió per fer la base del pastís. Reservem a la nevera.
2. Ara posem la xocolata al vas i li donem dos cops de turbo per trinxar-la. Afegim la llet, els formatges, el sucre i els sobres de cuajada, programem 7 minuts, 90º, velocitat 4. Aboquem aquesta mescla sobre la base de galetes i el deixem refredar unes hores ( 4-5hores, jo sempre el preparo d'un dia per altre)
3. Ara prepararem la cobertura (frosting), posem les fulles de gelatina a hidratar amb aigua freda. Netegem els raïms i els posem al cim del pastís. Desprès posarem el sucre i l'aigua al vas, farem un almíbar suau programant 7 minuts, varoma, velocitat 1. Un cop tenim l'almíbar fet i afegim les fulles de gelatina i remenem a velocitat 3 uns segons per integrar-les bé, afegim el moscatell i tornem a remenar uns segons mes. Ara aboquem aquesta barreja pel cim del pastís amb els raïms amb molt de compte. El deixem reposar un parell d'hores a la nevera.
4. Desmotllem i sevim.











12 comentaris:

  1. Buena manera de celebrar las fiestas!!!! Te ha quedado muy bonita, con el moscatel dorado. Yo la tengo en pendientes desde que la vi.
    Un besito

    ResponElimina
  2. Una tarta bonita y seguro que bien buena.
    No la conocia.
    Besotes.
    ;-D

    ResponElimina
  3. T'ha quedat fantàstic i de ben segur que boníssim. Aquest encara no l'hem tastat però el tinc en pendents.
    Petonets

    ResponElimina
  4. no sóc gaire de raïm, però el pastís es veu deliciós. Clar que a mi tots els pastissos de formatge m'agraden.
    pt!

    ResponElimina
  5. Se ve estupendo este pastel, rico y muy bien decorado. Besitos....

    ResponElimina
  6. Un pastis ben provocatiu:)))
    amb aquest moscatell i el raim...

    un petonet

    ResponElimina
  7. Aquest és un pastís digne de la festa major de Banyoles! I ara que vénen les fires de Girona, em sembla que el provaré a casa!

    ResponElimina
  8. Ya sé que lo digo muchas veces pero.... ¡Que envidia me dais cuando haceis semejantes maravillas!.
    Yo, con un bizcocho, corriente y moliente, ya me aturullo.
    ¿No te sobraría un trocico?.

    Pochoncicos.

    ResponElimina
  9. La veritat és que té un aspecte ESPECTACULAR! és delicat i preciós a la vista i pel que sembla al paladar. Un pastís per quedar d'allò més be!Una abraçada!

    ResponElimina
  10. Che meravigliaaa!!! Fa venir voglia di addentare il monitor... :-D

    ResponElimina
  11. Una tarta de fiesta mayor!!Ademas de buena es preciosa.
    Besets.

    ResponElimina
  12. Eh, qué bonita te ha quedado!!! Me alegro que te haya gustado tanto como para repetir. :-)

    Un abrazo.

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.