dilluns, 22 de novembre de 2010

BOMBONS FARCITS DE CREMA DE CACAO I AVELLANA

Fa dies que surts al carrer i ja és comença a respirar el Nadal, veus aparadors ja adornats, les botigues i els supermercats sobretot ja estàn farcits de turrons, bombons i polvorons. I jo ja he començat a fer proves per aquests dies, amb els meus catadors oficials aquest fi de setmana em degustat aquests bombons, molt fàcils i divertits les meves filles s'ho han passat pipa fent-los.

Espero que us agradin tant com a nosaltres!!!



INGREDIENTS:

Xocolata fondant

Crema de cacau (nocilla, nutella) (la meva casolana)http://lacuinadelestany.blogspot.com/2010/02/crema-de-cacau-nutella.html


Avellanes torrades

Motlles de bombons



PREPARACIÓ:



1. Posem la xocolata al microones i la fonem a mitja temperatura perquè no és cremi. No us poso temps perquè depèn de la quantitat que en feu.


2. Amb un pincell de silicona anem pintant els motlles, en té de quedar una capa una mica gruixuda perquè sino al desmotllar se'ns trencarien. La deixem refredar a la nevera fins que estigui ben sòlida.


3. Ara i posarem una avellana a dins i una culleradeta de cafè de crema de cacau i ho tornarem a cubrir amb xocolata fondant, els tornem a deixar a la nevera perquè ens quedin ben solidificats.

4. Desmotllem i servim. BONÍSSIMS!!!!























17 comentaris:

  1. Nutella i cassolana...aixó es massa bo...
    ptns

    ResponElimina
  2. Questi non me li faccio proprio scappare !! Ho voglia di provare a fare i cioccolatini e se vengono come i tuoi è un successo assicurato!!

    ResponElimina
  3. Mm... això comença a fer olor de Nadal :)
    Segur que us van quedar boníssims a part de passar una estona ben entretinguda amb la xocolata ;)

    ResponElimina
  4. Ummmmmmmmmmmm de lujo wapa ,me llevo uno de cada antes de que desaparezcan volando.
    Bicos mil.

    ResponElimina
  5. Te han quedado preciosos, seguro que triunfan¡¡ Un besazo, Teresa

    ResponElimina
  6. Tengo los ingredientes, tengo lo moldes, te copio seguro ;D

    Besos

    ResponElimina
  7. Che que booooo, porque no la presentas al concurso?, un besico

    ResponElimina
  8. Oh!! Quins bombons!!! Que bé us ho vau passar amb la xocolata, no?
    Petons!

    ResponElimina
  9. M'esteu fent venir dentera!!!, ja fa molt temps que vull fer bombons i ara veig aquests!, una cosa ben fina i ben pensada, i segur que les nenes van gaudir!.D'aquesta setmana no passa que en provo de fer...Els desmotlles d'alguna forma especial?Una abraçada.

    ResponElimina
  10. Que macos! acabo de veure una proposta de regal perfecte!
    Fins aviat ;)

    ResponElimina
  11. Si necessites uns quant conillets d'indies aquí tens uns voluntaris!!!
    On has comprat els motlles? Són fantàstics! Aquest Nadal em sembla que cauran moltlles per fer bombons, que ja fa temps que en vull tenir.
    Una abraçada Judith, a veure si ens coneixem dissabte!

    ResponElimina
  12. Qué ricos! habrá que probarlos!!! para regalarlos tienen que ser geniales!

    ResponElimina
  13. I tant que es respira nadal, i tu ho fas possible amb aquests bombons que son una meravella!

    ResponElimina
  14. A estas horitas ver el chocolate, me pierde!

    ResponElimina
  15. OOOOOhhh Judith! Gràcies per la idea, l'aprofitaré, t'ho asseguro!

    ResponElimina
  16. Ayy que bien me viene tu receta, pq justo hoy quería hacer unos bombones. A ver si me salen, que la última vez fue un poco desastre :)
    bsss

    ResponElimina
  17. Fa poc més d'un any que vaig fer-me bombons farcits de xocolata blanca a la menta, vaig fer-ne fotos i ho tinc a punt de publicar... sempre a punt de publicar.
    No sé com t'ho vas passar tu, però jo fent bombons m'ho vaig passar molt bé :-)

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.