Fa dies que surts al carrer i ja és comença a respirar el Nadal, veus aparadors ja adornats, les botigues i els supermercats sobretot ja estàn farcits de turrons, bombons i polvorons. I jo ja he començat a fer proves per aquests dies, amb els meus catadors oficials aquest fi de setmana em degustat aquests bombons, molt fàcils i divertits les meves filles s'ho han passat pipa fent-los.
Espero que us agradin tant com a nosaltres!!!
INGREDIENTS:
Xocolata fondant
Crema de cacau (nocilla, nutella) (la meva casolana)http://lacuinadelestany.blogspot.com/2010/02/crema-de-cacau-nutella.html
Avellanes torrades
Motlles de bombons
PREPARACIÓ:
1. Posem la xocolata al microones i la fonem a mitja temperatura perquè no és cremi. No us poso temps perquè depèn de la quantitat que en feu.
2. Amb un pincell de silicona anem pintant els motlles, en té de quedar una capa una mica gruixuda perquè sino al desmotllar se'ns trencarien. La deixem refredar a la nevera fins que estigui ben sòlida.
3. Ara i posarem una avellana a dins i una culleradeta de cafè de crema de cacau i ho tornarem a cubrir amb xocolata fondant, els tornem a deixar a la nevera perquè ens quedin ben solidificats.
4. Desmotllem i servim. BONÍSSIMS!!!!
Nutella i cassolana...aixó es massa bo...
ResponEliminaptns
Questi non me li faccio proprio scappare !! Ho voglia di provare a fare i cioccolatini e se vengono come i tuoi è un successo assicurato!!
ResponEliminaMm... això comença a fer olor de Nadal :)
ResponEliminaSegur que us van quedar boníssims a part de passar una estona ben entretinguda amb la xocolata ;)
Ummmmmmmmmmmm de lujo wapa ,me llevo uno de cada antes de que desaparezcan volando.
ResponEliminaBicos mil.
Te han quedado preciosos, seguro que triunfan¡¡ Un besazo, Teresa
ResponEliminaTengo los ingredientes, tengo lo moldes, te copio seguro ;D
ResponEliminaBesos
Che que booooo, porque no la presentas al concurso?, un besico
ResponEliminaOh!! Quins bombons!!! Que bé us ho vau passar amb la xocolata, no?
ResponEliminaPetons!
M'esteu fent venir dentera!!!, ja fa molt temps que vull fer bombons i ara veig aquests!, una cosa ben fina i ben pensada, i segur que les nenes van gaudir!.D'aquesta setmana no passa que en provo de fer...Els desmotlles d'alguna forma especial?Una abraçada.
ResponEliminaQue macos! acabo de veure una proposta de regal perfecte!
ResponEliminaFins aviat ;)
Si necessites uns quant conillets d'indies aquí tens uns voluntaris!!!
ResponEliminaOn has comprat els motlles? Són fantàstics! Aquest Nadal em sembla que cauran moltlles per fer bombons, que ja fa temps que en vull tenir.
Una abraçada Judith, a veure si ens coneixem dissabte!
Qué ricos! habrá que probarlos!!! para regalarlos tienen que ser geniales!
ResponEliminaI tant que es respira nadal, i tu ho fas possible amb aquests bombons que son una meravella!
ResponEliminaA estas horitas ver el chocolate, me pierde!
ResponEliminaOOOOOhhh Judith! Gràcies per la idea, l'aprofitaré, t'ho asseguro!
ResponEliminaAyy que bien me viene tu receta, pq justo hoy quería hacer unos bombones. A ver si me salen, que la última vez fue un poco desastre :)
ResponEliminabsss
Fa poc més d'un any que vaig fer-me bombons farcits de xocolata blanca a la menta, vaig fer-ne fotos i ho tinc a punt de publicar... sempre a punt de publicar.
ResponEliminaNo sé com t'ho vas passar tu, però jo fent bombons m'ho vaig passar molt bé :-)