Aquest mes de novembre el CWK en a animat a preparar aquest pastís de pinya invertit tot un clàssic, la meva mare ja el preparava i la meva àvia també.
Jo us el presento en dues versions, la clàssica de tota la vida, la que fèiem a casa quan jo era petita i una versió mes moderna amb format individual, acompanyat d'una crema anglesa, per donar-li un toc mes sofisticat.
INGREDIENTS:
1 pot de pinya amb el seu suc
Sucre líquid royal (si voleu us el podeu fer vosaltres mateixes)
3 ous
200 gr de sucre
1 iogurt de pinya
100 gr oli de girasol
50 gr de suc de pinya de la llauna
180 gr de farina de repostería
1 sobre de llevat royal
PREPARACIÓ:
Precalentem el forn a 180º
1. Caramelitzem el fons d'un motlle i posem la pinya.
2. Ara posarem els ous al vas i el sucre programarem 3 minuts, 37º, velocitat 3.
3. Afegirem el iogurt, l'oli, el suc de pinya i remenarem 15 segons velocitat 3.
4. Incorporarem la farina, la llevadura i remanem 10 segons velocitat 2. Acabem d'unir-ho amb l'espàtula. Aboquem sobre el motlle amb la pinya i la posem a coure al forn uns 25-30 minuts. Quan sigui ben freda la desmotllem com si fos un flam.
Espero que us agradi!!
Que si me gusta??? me encanta cómo te ha quedado el tuyo!!!
ResponEliminaBesos y suerte en el concurso de whole ;)
A casa el fem molt semblant, però un cop surt del forn hi poso l'almívar de la pinya, així queda molt sucós.
ResponEliminaAmb la salsa anglesa d'acompanyament ha de quedar deliciós!
Amb aquesta salsa queda deliciós. Les dues versions m'agraden.
ResponEliminaPetonets
el format individual acompanyat de crema anglesa és boníssim!
ResponEliminaQue bones les dues versions!!! Em queda la clàssica per berenar i la sofisticada de postres...uhmmmm...... ;)
ResponEliminaBon dia Judith, t'han quedat super bé, tots dos, i segur que estan boníssims. Jo no els he provat mai, em sembla?! Jo al final ho deixo corre, no faig l'entrada, i em sembla que també deixo estar això del WholeKitche, em posa massa nerviosa haver de pensar que he de cuinar alguna cosa, que potser no em ve de gust, i amb un termini. El blog és per passar-ho bé i ja va ser massa la recepta dels ñoquis i aquesta no et dic res, hi he esta pensant durant 15 dies, al final vaig fer un bescuit de taronja amb fruita confitada al fons, que invertit va quedar a sobre, i tot i que de gust era molt bo, no ser, no tinc ganes de publicar-la. Bé, seran coses meves, no? Manies!!! Esperé el proper mes com va i sino passo.
ResponEliminaUna forta abraçada i ens veiem dissabte.
Se ve delicioso este pastel, el corte lo dice todo. Besitos y feliz día.
ResponEliminaTe quédó muy buena la torta de ananá, me gusta mucho la combinación con la salsa inglesa, ideal para un postre.
ResponEliminaEl sabor se que es muy rico porque también lo preparé y me gustó mucho porque queda super suave.
Cariños
De piña!!!! con lo que me gusta te ha quedado genial besos!!!
ResponEliminaSuposo...que no tinc que escollir...que puc tastar els dos...
ResponEliminaperó individual es una pasada...molt bona presentació i el toc de crema anglesa...
molt bé de veritat...
un petonet
Te ha quedado divinooooo ,tengo pendiente publicar una tambien pero exa en el micro ,me ha gustado la crema inglesa para acompañarla tomo nota.
ResponEliminaBicos mil wapa.
M'agrad mooolt!!! Jo també he optat per la versió original amb Pinya!! queda super bo i molt vistós! T'ha quedat genial!!!
ResponEliminaMolts petons
se ve que te ha quedado genial. Bss.
ResponEliminaOtra propuesta más que interesante del Whole, la cual has bordado. Un pastel de lo más seductor y tentador. Como siempre un 10.
ResponEliminaBesos.
me ha gustado mucho este pastel y así individual mejor todavía
ResponEliminamil besossssss
Això de fer-lo individual i amb aquesta cremeta per sota ho trobo genial, la combinació amb la pinya ha de ser boníssima!
ResponEliminaJudith, molt bona idea fer-lo individual i acompanyar-lo de la crema... mmm!
ResponEliminaPetons!