Es un plat nutritiu i equilibrat, que a mes a mes és prepara amb 10 minuts.
INGREDIENTS:
250 gr de carbassó
130 gr de pebrot vermell
90 gr de pastanaga
30 gr d'oli d'oliva
190 gr de cus-cus
190 gr d'aigua a temperatura ambient
1 culleradeta de sal
30 gr de mantega
30 gr de mantega
PREPARACIÓ:
1.Posem les verdures dins del vas, les triturem 8 segons velocitat 5. Afegim l'oli i sofregim 7 minuts, 100º, velocitat 1.
2. Posem les papallones, el cus cus tot voltant, l'aigua i la culleradeta de sal, programem 3 minuts, 70º, velocitat 1. Quan acabi el temps afegim la mantega pel vocal i remenem 1 minut, velocitat 1.
Ja estarà llest per servir!!!
Nota: Jo el vaig posar en un motlle de corona perquè quedes mes bé alhora de portar-lo a la taula. Una altre cosa que us vull dir, i vaig posar l'aigua tèbia, i em vaig equivocar perque crec que em va quedar massa cuit, per això és molt important que i poseu l'aigua a temperatura ambient.
pues te ha quedado muy rica. Bss.
ResponEliminaUmmmmmmmmmm que rico!!! yo desde que descubrí el cuscus me lo como con lo que sea!!! jejejejej besos
ResponEliminaJudith, doncs continuu sense provar el cus-cus. No ser, no hi tinc tirada, encara que és com aquell que diu que no li agrada el formatge i no l'ha provat mai, no? La corona té bona pinta, i amb arròs?
ResponEliminaUna forta abraçada.
Me acabas de recordar un cous cous que me compre en la herboristeria, que ya lleva verduritas incorporadas...Ainss mareeee ¿me habrá caducado ya?
ResponEliminaUn plat fàcil, ràpid i boníssim, m'encanta el cous-cous i a les meves nenes encara mes.
ResponEliminaPetonets
Presentat així en motlle queda molt elegant, m'apunto la idea ;)
ResponEliminaA casa ni als fills ni el marit...volen cocus-cous, pero amb arròs tambè te que estar bona ...
ResponEliminaun petonet
Super original.
ResponElimina¡Me gusta!
Besitos.
;-D
Ooohhhhh Judith,es que me puede el cous-cous y llevo ya tres meses sin comerlo,por la dieta.Me gusta muchíismo la combinación y la presenatción se ve aún más aepetecible.
ResponEliminaUn beso
Que rico corazón!! Y que bien presentadito.
ResponEliminaUn besiño.
Que ricoooooooo wapa ,ya mismo tomo nota me encanta el cuscus.
ResponEliminaUna receta y presentacion de 10 points.
Bicos mil .
Judith te ha quedado perfecta y seguro que riquísima. besitos...
ResponEliminaEp...
ResponEliminaAixò no ho coneixia jo...
Cus-cus amb verdura com si fos un pastñis salat
Molt bona aquesta..
M'emporto les teves idees, et deixò uns petonets a cambi ehhh... no pensis que soc agarrada (Només soc debota de "la virgen del puño") ajajaja
Petons!
El cuscús amb aquestes verduretes ja és una delícia però amb aquest motllo corona és una passada!
ResponEliminaAnda que con lo que me gusta el cuscus....
ResponEliminaTiene una pinta de lo más apetecible.
Buena recepta, si señora (Ala, hasta se me cuela alguna palabrica en catalá).
Pochoncicos.
Una corona molt vistosa y colorida!! m'agrada molt! segur que és tot un èxit només posar-la a taula!
ResponEliminaMolts petons
Quina corona tan preciosa, sembla talment per una reina, com tu, dels fogons. Petons.
ResponEliminaMa quanto mi piace questa corona!!! Colpisce la vista prima ancora che il gusto... Mi hai fatto venire voglia di prepararla! E' uno di quei piatti che portano allegria in tavola :-)
ResponElimina