dijous, 18 de novembre del 2010

CORONA DE CUS-CUS AMB VERDURES


Aquesta recepta és d'aquelles ràpides, molt ràpides que sempre s'han de tenir de fons d'armari.
Es un plat nutritiu i equilibrat, que a mes a mes és prepara amb 10 minuts.

INGREDIENTS:
250 gr de carbassó
130 gr de pebrot vermell
90 gr de pastanaga
30 gr d'oli d'oliva
190 gr de cus-cus
190 gr d'aigua a temperatura ambient
1 culleradeta de sal
30 gr de mantega

PREPARACIÓ:
1.Posem les verdures dins del vas, les triturem 8 segons velocitat 5. Afegim l'oli i sofregim 7 minuts, 100º, velocitat 1.
2. Posem les papallones, el cus cus tot voltant, l'aigua i la culleradeta de sal, programem 3 minuts, 70º, velocitat 1. Quan acabi el temps afegim la mantega pel vocal i remenem 1 minut, velocitat 1.
Ja estarà llest per servir!!!

Nota: Jo el vaig posar en un motlle de corona perquè quedes mes bé alhora de portar-lo a la taula. Una altre cosa que us vull dir, i vaig posar l'aigua tèbia, i em vaig equivocar perque crec que em va quedar massa cuit, per això és molt important que i poseu l'aigua a temperatura ambient.




18 comentaris:

  1. Ummmmmmmmmm que rico!!! yo desde que descubrí el cuscus me lo como con lo que sea!!! jejejejej besos

    ResponElimina
  2. Judith, doncs continuu sense provar el cus-cus. No ser, no hi tinc tirada, encara que és com aquell que diu que no li agrada el formatge i no l'ha provat mai, no? La corona té bona pinta, i amb arròs?
    Una forta abraçada.

    ResponElimina
  3. Me acabas de recordar un cous cous que me compre en la herboristeria, que ya lleva verduritas incorporadas...Ainss mareeee ¿me habrá caducado ya?

    ResponElimina
  4. Un plat fàcil, ràpid i boníssim, m'encanta el cous-cous i a les meves nenes encara mes.
    Petonets

    ResponElimina
  5. Presentat així en motlle queda molt elegant, m'apunto la idea ;)

    ResponElimina
  6. A casa ni als fills ni el marit...volen cocus-cous, pero amb arròs tambè te que estar bona ...
    un petonet

    ResponElimina
  7. Super original.
    ¡Me gusta!
    Besitos.
    ;-D

    ResponElimina
  8. Ooohhhhh Judith,es que me puede el cous-cous y llevo ya tres meses sin comerlo,por la dieta.Me gusta muchíismo la combinación y la presenatción se ve aún más aepetecible.

    Un beso

    ResponElimina
  9. Que rico corazón!! Y que bien presentadito.
    Un besiño.

    ResponElimina
  10. Que ricoooooooo wapa ,ya mismo tomo nota me encanta el cuscus.
    Una receta y presentacion de 10 points.
    Bicos mil .

    ResponElimina
  11. Judith te ha quedado perfecta y seguro que riquísima. besitos...

    ResponElimina
  12. Ep...
    Això no ho coneixia jo...
    Cus-cus amb verdura com si fos un pastñis salat
    Molt bona aquesta..
    M'emporto les teves idees, et deixò uns petonets a cambi ehhh... no pensis que soc agarrada (Només soc debota de "la virgen del puño") ajajaja

    Petons!

    ResponElimina
  13. El cuscús amb aquestes verduretes ja és una delícia però amb aquest motllo corona és una passada!

    ResponElimina
  14. Anda que con lo que me gusta el cuscus....
    Tiene una pinta de lo más apetecible.
    Buena recepta, si señora (Ala, hasta se me cuela alguna palabrica en catalá).

    Pochoncicos.

    ResponElimina
  15. Una corona molt vistosa y colorida!! m'agrada molt! segur que és tot un èxit només posar-la a taula!
    Molts petons

    ResponElimina
  16. Quina corona tan preciosa, sembla talment per una reina, com tu, dels fogons. Petons.

    ResponElimina
  17. Ma quanto mi piace questa corona!!! Colpisce la vista prima ancora che il gusto... Mi hai fatto venire voglia di prepararla! E' uno di quei piatti che portano allegria in tavola :-)

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.