A casa ens agraden molt els formatges de tots tipus, aquesta és una bona manera de presentar-los a taula, o el dia que tens un compromís i t'ofereixes a portar quelcom, aquesta és una bona opció perquè tant t'ho pots menjar com entrant o senzillament com a postres.
Espero que us agradi i BON ANY a tothom!!
INGREDIENTS:
Qualsevol tipus de formatge com més varietat millor:
Formatge de Cabra
Parmesà
Emmental
Brie
Burgos
Manchego curat, semi, fresc etç..
Codony el meu casolà la recepta aquí
Anous i pinyons
Mel opcional
PREPARACIÓ:
Tallem els formatges a daus, i els posem en un plat, tallem el codony a daus i el posem al mitg del plat acompanyat de les anous i els pinyons, si voleu podeu regar amb mel el codony i els fruits secs, això és opcional. Si us els voleu menjar com a postres jo si i posaría mel però si els voleu com a aperitiu, jo no n'hi posaría.
Nota: El formatge amb el codony convina molt bé, proveu-ho que no us decepcionarà.
M'agrada molt a mi el formatge amb el codony, i la confitura de poma també!! Bon any!!!!
ResponEliminaOhh super original Petons!!
ResponEliminaUna de les meves combinacions preferides. A casa, després de l'àpat, és imprescindible el tallet de formatge amb codonyat. És una tradició que perdura des de fa generacions jo crec... Haha
ResponEliminaUna abraçada!
Quina combinació més bona!! Ara mateix en menjaria un poc... acabo d'entrar al bloc i m'hi quedo...apa, que em vaig seguidora per no perdre'm detall. Un petó. Paula
ResponEliminaBuenoooooooo a mi con este plato me conquistas!!! Sencillo, pero hay que ver qué requetebueno.
ResponEliminaUn besito
A casa també ens agrada molt aquesta barreja i així presentada la trobo guapíssima!
ResponEliminaSi es que estos platos son los mejores!!!!!
ResponElimina* _Π_____*。*˚ ˚ ˛ ˚ ˛ •˛
•˚ */______/ \。˚ ˚ ˛ ˚ ˛ •˛
• ˚ | 田田 |門| ˚ ˛ ˚ ˛
♬ ♪ ♫ ♭ FELIZ AÑO 2011 ... !!!! ♬ ♪
Gloriós. Jo sol em veig amb cor de polir-me tot el plat... tot sencer ;-)
ResponElimina