dijous, 20 de gener del 2011

ENTREPÀ DE XORIÇ - EL BOCADILLO BLOGUERO


Aquesta és la meva aportació, al concurs que està fent en Borja de cocinandowebs que vol fer tota una recoplicació de receptes d'entrepans jo com a catalana que sóc he volgut aportar una mica de la nostre cultura i he presentat aquest entrepà xucat amb tomàquet.

Us animo a totes a participar-hi!!!




INGREDIENTS:
pa qualsevol tipus (el meu coca de pa)
tomàquets
oli d'oliva de bona qualitat
xoriç, pernil, formatge etç....
PREPARACIÓ:
1. Tallem i partim el pa, rentem i partim el tomàquet, xuquem el pa amb la tomata i li posem oli d'oliva i sal, el farcim amb l'ingredient que volguem, en el meu cas xoriç de pamplona.
Us deixo una foto del pa és com una coca, la compro en una botigueta que hi ha tot de productes del marroc desde espècies, olives etç.. i aquest pa se'l fan ells, és un pa típic d'allà que encara no sé com ben bé com és diu. Es com un Bagrir un pa pla d'orient.






13 comentaris:

  1. Un bocadillo delicioso con ese pan tostadito... ummmm...
    Mucha suerte en el concurso.
    Besitos.
    ;-D

    ResponElimina
  2. Ara a mig matí me'n cruspiria un... o dos, quina ganaaaaa!

    ResponElimina
  3. Vaya bocadillo me lo pones delante y no te dejo ni las mugas
    mil besosssss

    ResponElimina
  4. Ja estic aquí un altre cop... vinc a menjar-me aquest entrepa... i aixi que es vegi be el pa amb tomaquet...
    Un petonet

    ResponElimina
  5. Menudo bocata madre mía, delicioso...mucha suerte en el concurso. besitos...

    ResponElimina
  6. Aquest pa sucadet amb tomàquet ha d'estar de muerte!!

    ResponElimina
  7. Vinc a l'hora perfecta per menjar-me aquest entrepà. Que tinguis molta sort!!!!!
    Petonets

    ResponElimina
  8. mmmm, el xoriço és un dels embotits que més m'agrada, juntament amb la llangonissa.

    sort!!

    ResponElimina
  9. Un bocadillo buenísimo. ¿Quién no se ha comido más de una vez uno igual? Antes sí, ahora con la dieta hace mucho, mucho tiempo que no los como. Besos.

    ResponElimina
  10. Que rico¡ Como a mi me gustan¡ Yo tampoco dejo ni las migas de este¡¡¡

    Está en el horno mi coca de llardors¡¡ Parece que va bien¡ Un besazo, Teresa

    ResponElimina
  11. ja deia jo que aquest pa em sonava... ;) És pa simplement, el beghrir s'assembla molt a una crêpe, no és fet de massa de pa.
    Salutacions!

    ResponElimina
  12. Aquest entrepà em fa pensar amb els que em feia la meva mare quand era petita, quins records.......Una salutació

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.