dijous, 12 de maig del 2011

PASTÍS DE IOGURT I FRUITA I 2 ANIVERSARI DEL BLOG!


 
Avui fa dos anys que vaig decidir obrir aquest blog en principi l'ideea era poder recopliar totes les meves receptes de cuina,  però el que mai em vaig pensar era que pogués arribar tant luny, còneixer tanta gent de diferents llocs, països i poder compartir les meves receptes amb totes vosaltres i apèndre tant de cada una de vosaltres.
Gracies per estar aquí, espero poder seguir molts anys més amb vosaltres cada dia.
Amb aquesta recepta participo en el concurs que fa l'Angie pels seus 1.000 seguidors.

Aquesta és una de les meves primeres receptes de cuina i per mi una de le millors. Em recorda els meus primers "pinitos" a la cuina, però si us he de ser sincera no té res a veure amb la primera vegada que la vaig preparar, ara ja sóc tota una amateur, jajaja...


INGREDIENTS:

1 paquet de galetes maria
75 gr de mantega a temperatura ambient
500 ml de llet
60 gr de sucre (al gust)
1 iogurt natural
1 paquet de "postre de iogurt royal"
Fruita variada
1 sobre de gealtina per cobrir pastíssos

PREPARACIÓ:

1. Posem les galetes dins el vas de la thermomix i les ratllem a velocitat 7, afegim la mantega i tornem a remenar a velocitat 7 uns segons. Amb aquesta mescla forrem el fons un motlle (desmotllable) reservem a la nevera.

2. Ara posarem els 500 ml de llet + el sucre + el iogurt natural + el sobre de postre royal al vas i remanem 2 minuts a velocitat 3. Aboquem aquesta mescla sobre la base de galetes i reservem a la nevera unes 2 hores fins que estigui qüallat.

3. Ara prepararem la cobertura del pastís, sense desmotllar-lo anirem decorant-lo amb la fruita. Mentre en una cassó posarem 250 ml d'aigua, 2 cullerades de sucre, el suc de mitja llimona i el sobre de preparat per cobrir pastíssos remenarem fins veure-ho ben unit i ho posarem al foc fins que arrenqui el bull, el deixarem refredar uns 5 minuts i  ho abocarem amb molt de compte a sobre el pastís amb les fruites. Reservem a la nevera fins el moment de servir.


BON PROFIT!!!

 Us deixo una foto del sobre de preparat de iogurt i més avall el del sobre de gelatina per cobrir els pastíssos



26 comentaris:

  1. Ostres, Judith dos anys???? El temps vola!!!!
    Espero que continuïs molts i molts anys mes, per que aquí sempre aprenem. Moltes felicitats!!!!!!!!!!!!
    Petonets

    ResponElimina
  2. Creo que no ha salido mi comentario, pero te decía que los dos años han pasado volando y que es un placer haber conocido tu blog y tus ricas recetas. Me llevo un trocito de tu pastel que se me hace la boca agua ejej. besitos guapa...

    ResponElimina
  3. felicitats!!! com passa el temps, oi???? t'ha quedat molt maco. Moltíssima sort guapa. Petonets

    ResponElimina
  4. Una tarta amb uns colors ben primaverals, molt adient per a celebrar aquest segon aniversari, per molts anys, Judith!!!

    ResponElimina
  5. Ficou maravilhoso e delicioso tenho certeza!! Um abraço e bom fim de semana.Marta.

    ResponElimina
  6. Felicidades Guapa¡¡¡ Esperamos poder seguir difrutanto de tus recetas y cocina muchos más¡¡ Una excelente tarta para celebrar este día, mucha suerte en el concurso¡ Un fuerte abrazo, Teresa

    ResponElimina
  7. Moltes felicitats! Un pastís preciós per a una celebració important! Petons

    ResponElimina
  8. Moltíssimes felicitats! És tot un placer pasar Per. Aquí. Molta sort al concurs.
    La tarta és una preciositat.
    Bon cap de setmana.
    Esther

    ResponElimina
  9. Moltes felicitats wapa per aquests 2 anys !!!! Un pastís boníssim per celebrar-ho, i ... quins colors!!!! I quin tall !!!
    Em porto un trocet
    Bon cap de setmana
    Petonets

    ResponElimina
  10. Felicitats maca!!! y un pastís molt refrescant i bo.
    Petonets

    ResponElimina
  11. Hola! No sé si te llegó mi anterior comentario porque fue cuando empezó a fallar blogger. Primero de todo, felicidades por tu cumpleblog! Y segundo, te agradezco mucho tu participación con esta rica receta, pero necesito que me la envíes en castellano, ya que el libro será todo en castellano. He visto que no tienes traductor, así que te ruego me la envíes para incluirla en el libro. Si quieres, lo puedes hacer a mi mail: aldi9096@hotmail.com. Un saludo y gracias de nuevo!

    ResponElimina
  12. Hola Judith, encara que sigui amb retard felicitats per l'aniversari del blog. Ja habia vist la recepta però just quan va començar a fallar bloguer.
    El pastis t'ha quedat de cine i deu estar bonissim.
    Petons

    ResponElimina
  13. Tanti tanti auguri per il tuo blogcompleanno! :-)

    ResponElimina
  14. Quina delícia ,tots els pastissos que porten fruites són els meus favorits.Que tinguis sort en el concurs.Bon cap de setmana.

    ResponElimina
  15. GRacias a tí por estar,por ser tan buena compañera y muchísimas felicidades por tan buen trabajo en la cocina.
    Una tarta estupenda para festejar y llevarla a la cocina de Angie

    Un besote ;))

    ResponElimina
  16. boníssim!!!! m'encanten aquests tipus de pastissos. Petonets i bon cap de setmana

    ResponElimina
  17. Quin pastís més cridaner, colors i gustos molt primaverals!!
    Felicitats i a seguir molts anys més!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  18. Judith, moltes felicitats per aquests dos anys. Aquest pastís va a la llista dels pendents és dels que a mi m'agraden.

    ResponElimina
  19. Felicitats!!!
    I per celebrar-ho has preparat un pastís molt vistós i molt bo.

    ResponElimina
  20. Judith, per molts anys!!!
    Aquest pastís em sembla ideal per celebrar-ho!! Boníssim!
    Petons!

    ResponElimina
  21. Per molts anys Judith!! A gaudir-ho amb aquest pastís tant primaveral!

    ResponElimina
  22. Moltes felicitats pel 2º cumpleblog, esperem que en puguis fer molts mes i poder-los seguir.
    Un pastis senzill i molt bo, amb una presentacio fantastica
    Petonets

    ResponElimina
  23. Moltes i moltes gracies a tots/es pel vostres comentaris, gracies per estar aquí!!!

    Quina merdeta això del blogguer, he estat 3 dies sense poder escriure a ningú ni visitar-vos.

    Petons

    ResponElimina
  24. MOltes Felicitats! Un pastís fantàstic i molt vistós i pel que he vist fàcil, apuntat queda!
    Petons

    ResponElimina
  25. Felicidades y el pastel ...que maravilla, un besico.

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.