dissabte, 9 de juliol del 2011

GELAT DE MADUIXA

 Fa quatre dies que erem dilluns i no sé com ja tornem a ser dissabte. Com que la calor ja comença a apretar aquest cop us deixo un gelat de maduixa perquè pugueu refrescar-vos una mica, que ja toca. Aquesta recepta m'encanta és ràpida i molt fàcil, a més la podem fer de molts de gustos diferents nomès em de tenir la precaució de tenir fruita congelada.


INGREDIENTS:

200 gr de sucre
2 iogurts naturals preferiblement griego (són més cremosos)
500 gr de maduixes congelades

PREPARACIÓ:

1. Posem el sucre al vas i el pulveritzem uns segons a velocitat 5-10. Afegim les maduixes.

 2. Els iogurts i triturem 2 minuts velocitat 5-10, remenant amb l'espàtula per el bocal per ajudar a triturar bé.
 3. Ja estarà llest per menjar. Més ràpid i fàcil no pot ser a més a més de sa.


BON PROFIT!!

6 comentaris:

  1. Molt bo, a més es pot fer quansevol fruite.
    Petons

    ResponElimina
  2. Oh! Quin geladet més booo! Ara m'has fet mooolta enveja!
    Petonets

    ResponElimina
  3. Quina bona pinta que té aquest gelat, encara que jo no soc massa de gelats ¡¡¡,

    ResponElimina
  4. T'ha quedat un gelat molt xulo, té un color preciós!

    ResponElimina
  5. Rico, fresquito y me encanta el color que ha tomado¡¡ Un fuerte abrazo, Teresa

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.