dimarts, 6 de setembre de 2011

COCA DE CEBA I BEICON

 Avui us deixo una coca de ceba molt bona, aquesta recepta la vam preparar ja fa temps a les classe de cuina econòmica és fàcil es prepara amb ingredients que tots tenim per casa i amb un resultat espectacular, la recepta original no portava beicon però com sempre us dic deixeu còrrer l'imaginació i poseu al cim el que vulgueu!!

Espero que us agradi tant com a  nosaltres!!!

INGREDIENTS:

Massa:
50 gr d'oli d'oliva
50 gr de greix de porc o llard
100 gr d'aigua
300 gr de farina de força
20 gr de llevat fresc
1 culleradeta de sal

Pel farcit:
750 gr de ceba
30 gr d'oli d'oliva
2 culleradetes de sal
pebre negre
3 ous
50 gr de daus de beicon (opcional)

PREPARACIÓ:

1. Farem la massa posant tots el líquids al vas, l'oli, el greix, l'aigua i programem 1 minut, 37º, velocitat 2.

2. Afegim la farina, el llevat i la sal. Programem 20 segons a velocitat 6. Retirem del vas i reservem.

Precalentem el forn a 200º

3. Posem la cebes partides per la meitat al vas i triturem 3 segons a velocitat 5. Amb l'espàtula farem baixar la resta de ceba de les parets i tapa afegim l'oli, una culleradeta de sal i programem 12 minuts, varoma, velocitat 1.

4. Mentre estirarem la massa ben fina a la mateixa safata del forn previament forrada amb paper vegetal. Un cop la ceba està cuita l'aboquem per sobre la massa, posem el beicon pel cim i reservem.

5. Posem els ous al vas, una culleradeta de sal i programem 5 segons a velocitat 5. Aboquem els ous per sobre la massa amb la ceba i el beicon espolvoregem amb pebre negre i la posem a coure al forn durant 25 minuts.


Us deixo un pas a pas:





Molt i molt bona!!!

18 comentaris:

  1. Pues seguro que tiene que estar bien rica.
    Besitos.
    ;-D

    ResponElimina
  2. Con estas cocas,disfruto,son riquísimaaasss!!

    Me la quedo,eh!

    CAriños

    ResponElimina
  3. Per sopar les coques son perfectes!!!!!!
    Petonets

    ResponElimina
  4. Riquísima, me apunto la receta y a la próxima preparo la coca de este modo. besos y feliz día guapa...

    ResponElimina
  5. ME encantan las cocas y con éste relleno me parece de lujo!

    Muchos besos

    ResponElimina
  6. Quina coca més bona!! Jo que sempre quan vaig a fires tinc problemes perquè totes porten pebrot i no m'agrada... aquesta seria perfecte :)
    Petons

    ResponElimina
  7. Quina mossegada li faria jo a aquesta coca...Es que la ceba sola sempre dic que ja és mitja cuina!. Una coca senzilla i gustosíssima. A reveure.

    ResponElimina
  8. Moltes gracies a totes pels vostres comentaris!!

    ResponElimina
  9. M'encanta si tingués ara cansalada la feia ara mateix. La provaré aviat.

    ResponElimina
  10. Segur que està boníssima!! Recepta apuntada!!

    ResponElimina
  11. Boníssima, a mi pocs ingredients m'atrauen més que les grans complicacions!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  12. Una coca per no deixar ni les engrunes
    Petons

    ResponElimina
  13. Una coca que al meu fill segur que l'hi encanta,fa una pinta fantàstica.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  14. Que delicia, me encantó los ingredientes son todos exquisitos, gracias por pasar por mi blog. El tuyo está estupendo y las recetas Top asi que me quedo como seguidora para aprender más de tus estupendos bocaso.
    Bss
    Tita

    ResponElimina
  15. M'encanta aquesta recepta, jo faig la coca de tomaca, que es típica del meu poble. Em quede per el teu bloc de seguidora, si vols pots visitar el meu. Un beset.

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.