dimarts, 4 d’octubre del 2011

ESCAPADA A MALLORCA i TROBADA AMB LA TERESA

A l'entrada d'avui no us deixo cap recepta, però us parlaré una mica del meu mini viatge a Mallorca. Cada any amb les meves amigues el primer cap de setmana d'octubre fem una escapada de dos dies per desconectar i tornar amb les piles ben carregades, aquest any vam decidir anar a Palma. 
Que contenta em vaig posar perquè vaig pensar de seguida amb la Teresa el meu AIG de l'any passat. Li vaig enviar un parell de correus dient-li que estaria per allà i la seva resposta va ser immediata, ens va recomanar un parell d'excursións per  fer i desprès ens va parlar d'un munt de llocs per anar de compres (això que ens agrada tant a les dones), els divendres a la tarda és va afegir al grup i ens va portar a Can Joan d 'Aigó una cafeteria entranyable al centre de Palma que conserva tot el seu encant per ser tant antiga i tradicional on si mengen  ensaïmades, gelats d'ametlla, xocolata calenta, quarto Mallorquí i munt de coses més, després ens va acompanyar a una llibreria encantadora amb cafeteria a dins que et podies assentar a fer un cafè amb un bon llibre de cuina a la mà, sortint vam anar a sopar totes plegades en un restaurant també recomanat per la Teresa i així vam passar el divendres a la tarda.
El dissabte al matí la Teresa em va venir a buscar a l'hotel per portar-me a una botiga tota de coses de cuina, quin greu!! perquè hauria marxat el doble carregada però com que volàvem amb Ryanair ja sabeu que hi ha límit de pes i equipatge. 
Però no s'acaba aquí la Teresa em va regalar uns motlles de galetes per fer crespells i unes farines per poder fer el quarto i el gató mallorquí (properament en veureu les receptes) amb recepta incluïda.
O sigui que des d' aquí t'agraeïxo tot el que vas fer per nosaltres i  et dono les gràcies per la teva càlida benvinguda.

Gràcies Teresa!!!

 Aquí estem totes juntes berenant a Can Joan d'Aigó

Aquí estem amb la Teresa a la llibreria a la secció de cuina jeje a on sinó????

Us recomano que visiteu el blog de la Teresa perquè i té coses delicioses Los postres de Teresa

9 comentaris:

  1. Quina escapada mes xula!!!! Es veu que t'ho vas passar genial.
    Ara esperem totes aquestes receptes que acabes de prometre ;-)
    Petonets

    ResponElimina
  2. Sempra va fer escapades amb les amigues!!! i a Mallorca segur que us ho vareu passar genial!!! Molts petonets bonica

    ResponElimina
  3. Ostres Judith, qué bé que t'ho passes!!! jeje Crec que hauré de prendre nota... que el tema escapadeta amb amigues, m'ha agradat molt!!!
    Petonets.

    ResponElimina
  4. A ti te conocía ya pero a Teresa no, muchas gracias por contarnos vuestro encuentro y así os ponemos cara. Habéis quedado estupendas y seguro que lo pasásteis en grande. besos para las dos...

    ResponElimina
  5. Oi tant!!! Recomenat al 100% escapada amb les amigues!!!!

    ResponElimina
  6. Ainsssss Gracias Judith¡¡¡ ahora falta ver esos crespells. Me encantó conocerte y compartir contigo y tus amigas un buen rato. Ja, ja, el momento de tienda de repostería genial. Ya me tienes localizada y tienes una amiga en Palma un fuerte abrazo, Teresa

    ResponElimina
  7. Judith no vaig ser a temps de dir-te que tu pasessis bé ,però ja veig que ha anat super bé.
    La sopa a veure si no fa tanta calor i la podem provar ,que segur que serà bona com tot el que fas .
    Una abraçada.

    ResponElimina
  8. Moltes gràcies Maria per les teves visites!!

    ResponElimina
  9. Ei quina escapada més maca! Quina il·lusió conèixer la teva AIG, i quins llocs més interessants per "visitar"!

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.