divendres, 21 d’octubre del 2011

TRUFES








 Avui toca recepta dolça, estem a fi de setmana i aquí a Banyoles en plena festa major, he fet aquestes trufes per demà dinar juntament amb altres cosetes que ja anireu veient, jeje
La recepta l'he tret del llibre de les cuineres de Sils, em va agradar la convinació d'ingredients que porten i us puc dir que la textura és fantàstica molt toves i amb un gust de xocolata boníssim. Ja tinc unes trufes penjades al blog de fa molt de temps i no acostumava a fer-les perquè si les deixava a la nevera quedaven molt dures en canvi aquestes són totalment al contrari.
Bon Cap de setmana i bona festa Major!!

INGREDIENTS: 

250 gr de xocolata fondant
30 gr de mantega
150 gr de farina d'ametlla
1 brick petit de nata ( pot ser llet)
fideus per arrebossar o cacau en pols

PREPARACIÓ: (thermomix)

1. Posem la xocolata al vas i li donem un parell de cops de turbo per trinxar-la, afegim la mantega i programem 3 minuts, 50º, velocitat 3.

2. Incorporem la nata i remenem 1 minut a 50º, velocitat 3. Afegim la farina d'ametlla i remenem 20 segons a velocitat 3. Reservem a la nevera un parell d'hores.

3. Un cop estigui freda anem fent boletes i les arrebossem amb els fideus de xocolata o cacau en pols.

Nota: Si les voleu fer manuals és tant senzill com fondre la xocolata amb la mantega al microones, afegir-hi la nata i remenar bé fins veure-ho ben lligat i finalment afegir la farina d'ametlla i continuar remenant fins que la massa quedi ben lligada.

Boníssimes!!


12 comentaris:

  1. S'hauran de provar... les fires de Girona ja s'acosten també! Vagi bé la festa major de Banyoles!

    ResponElimina
  2. Oh Judith ! quines ganes que m'has fet venir de menjar xocolata ,a la teva salut em menjaría una.
    Bona festa i bon cap de setmana

    ResponElimina
  3. Que ricas tienen que estar... con harina de almendras nunca las he hecho.
    Gracias!!!
    Feliz fin de semana para ti también.

    ResponElimina
  4. Amb farina d'ametlles?...això li ha de donar un gustet extra boníssim!, si en són de bones les trufes... A reveure!

    ResponElimina
  5. Judith, encara no havia entrat al teu bloc i he alucinat!!! ets una crack! quines receptes, ja m'he n'he guardat algunes! felicitats i continua igual....et seguiré!! petons

    ResponElimina
  6. m'encanten! segur que no tenen punt de comparacio amb les comprades!! disfruta de la festa major guapa! i per cert la foto que tens a la entrada del blog del pastis amb fruites, m'encanta!! pero no he trobat la recepta pel blog... si pots passem l'enllaç!! petonets!

    ResponElimina
  7. Que bones! una ideia genial que fa molta festa per a una llarga sobretaula.
    Una abraçada, guapa! i que passeu molt bones festes.

    ResponElimina
  8. Judith quina bona pinta que tenen.........amb farina d'ametlla no les fetes mai ...s'hauran de probar......Bona festa major ¡¡¡

    ResponElimina
  9. Judith que bonitas y ricas te han quedado. Son perfectas¡ Un fuerte abrazo + ten una buena semana, Teresa

    ResponElimina
  10. Amb farina d'ametlla? No he fet mai trufes amb aquesta recepta, però m'agrada. La provaré!

    ResponElimina
  11. Espero que hàgiu tingut una bona Festa Major!!
    Les trufes són delicioses! Jo no hi he posat mai farina d'ametlla, ho haurem de provar. ;)
    Petons!

    ResponElimina
  12. Ara se perquè estaves tan radiant per fires, clar, amb aquesta bona energia per aguantar la musica i el brogit.

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.