dijous, 1 de desembre del 2011

PA DE XOCOLATA

Feia dies que em rondava pel cap fer una recepta de pa de xocolata n'havía vist als vostres blogs i em cridava l'atenció.
M'agrada molt fer masses i també m'agrada experimentar amb elles. Però aquest pa el tindré de pulir una miqueta perquè no tenia el gust que jo volia, li faltava dolçor o potser canviar el tipus de xocolata que li vaig posar. Us en deixo la recepta perquè podeu opinar!!

INGREDIENTS:

250 ml de llet
50 gr de mantega
60 gr de sucre
25 gr de llevat fresc
420 gr de farina de força
1 culleradeta de sal
30 gr de cacau en pols (valor)
50 gr de perletes de xocolata

PREPARACIÓ: (thermomix)

1. Posem la llet, la mantega, el sucre al vas  programem 2 minuts, 37º, velocitat 2. Afegim el llevat i remenem 4 segons a velocitat 4.

2. Incorporem la farina, la sal i el cacau en pols programem uns 8-10 segons a velocitat 6. Tot seguit programem 3 minuts, velocitat espiga, quan faltin 15 segons per acabar el temps afegim les perletes de xocolata per el bocal. Treièm la massa i la posem dins un motlle de plum-cake la deixem llevar unes 2 hores.

Precalentem el forn a 180º

3. La pintem, amb llet i la posem a coure 20-25 minuts al forn. La deixem refredar sobre una reixeta perquè no ens quedi humida a dins del motlle.

BON PROFIT!!



10 comentaris:

  1. M'agrada aquest pa tan suculent. Jo també tinc en ment fer-ne un, però tinc masses idees dolçes al cap i ara que vé Nadal.... aixs que patirem!
    Petons guapa!

    ResponElimina
  2. Que bo Judith. Aquest tipus de pa és boníssim, això sí, crec que l'acabaria de completar amb una mica de Nutella! jajajajajaja. Petonets

    ResponElimina
  3. Judith se ve fantástico este pan, qué color más bonito. besitossss

    ResponElimina
  4. La tinc al cap!! A veure si aquest cap de setmana la faig aquesta recepta i em guanyo l'amor etern del meu home i sobretot de la meva filla ;-)

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  5. Doncs no se quin gust esperaves... però la pinta és boníssima noia!!
    Petons

    ResponElimina
  6. sembla un bescuit! jjaja!! deu tenir un sabor ben peculiar! m'apunto la recepta a veure si puc fer-la aquest pont! peotns

    ResponElimina
  7. Hola guapa tu

    i que bo que queda veritat, ara fa unes quantes llunes que no en faig, es que nena, es tant i tant bo, que em posso com el "xixu",...i desprès la roba s´escongueix en el armari,....je,je

    jo també faig servir la xocolate Valor, es la millor

    mil petonets dolços Susanna

    ResponElimina
  8. Me l'apunto per provar-lo, quina pinta, nena!

    ResponElimina
  9. No he provat mai el pa amb xocolata ,però de ben segur que deu ser d'allò més bó.

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.