dimecres, 18 de juliol del 2012

GELAT DE CARAMEL


Hola a tothom i bona caloooorrr!!
Avui us deixo la recepta d'un gelat de caramel deliciós!!! Aquesta recepta l'estem fent aquests dies al taller de gelats a la delegació de Thermomix a Girona. Em va cridar l'atenció lo bona què és i lo fàcil de fer, és una  recepta que l'heu de tenir preparada amb antel.lació i tant és pot servir al moment com tornar-la a reservar al congelador i fer-ne boles per acompanyar qualsevol postre.
Espero que el poseu en pràctica i que us agradi moltíssim!!!

INGREDIENTS:

300 gr de llet
200 gr de nata
50 gr de sucre
4 rovells d'ou
100 gr de caramel líquid (royal)
1 pessic de sal
1 culleradeta de sucre avainillat

PREPARACIÓ:

1. Posem tot els ingredients a dins del vas i programem 7 minuts, 90º, velocitat 4. Aboquem en un recipient rectangular ho deixem refredar i posem al congelador un mínim de 4 hores.

2. Tallem a trossos el bloc de gelat i el posem al vas. Programem 20 segons a velocitat 4. Servim en copes o el podem tornar a reservar al congelador fins el moment de consumir.

DELICIÓS!!!





9 comentaris:

  1. Quina bona pinta!! :) segur que esta super bó!
    petons, et segueixo

    ResponElimina
  2. Ummmmmm tiene que estar de escándalo, ya estoy tomando nota de la receta.
    Un besito

    ResponElimina
  3. Un gelat d'allò més bo, s'haurà de provar!

    ResponElimina
  4. Boníssim, aquesta es la resposta del meu fill petit.
    quant el va tastar, hi això que no em va quedar igual.
    Però a passat la prova, molt bona recepta, la tornar-he a fer de seguida que tornem de França.
    Ha Judith, si pot posar sucre invertit?

    ResponElimina
  5. Este a mis sobrinos los conquista fijo, es uno de sus favoritos, besos preciosa¡

    ResponElimina
  6. Bona nit Judit, tinc una pregunta, els 100 grs de caramel líquid no es pot canviar per sucre cremat fet a casa?
    Ja provaré i ja et diré si se me ocurrix cap idea.
    Salutacions

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.