dimarts, 23 d’abril de 2013

CREMÓS DE SALMÓ



Avui Sant Jordi!!!
Encara ets a temps de sorprendre a la teva parella amb aquest cremós de salmó, és molt bo i ideal per un sopar romàntic.
Aquesta recepta l'he preparat en motiu del CONCURS MONSALMÓ que organitza el blog de Kuiristo, si tens i blog, encara i ets a temps fins el dia 25 d'abril, el requisit preparar una recepta amb salmó fumat, el guanyador s'emportarà un lot de productes de la casa Monsalmó.
Com què  sóc una fan in condicional del salmó fumat la veritat és que quan m'ho van proposar no m'ho vaig pensar i aquí en teniu el resultat, espero que us agradi tant com a nosaltres!!
Feliç diada i felicitats a tots el Jordi i Jordina!!

INGREDIENTS:
150 gr de salmó fumat de qualitat
200 gr de formatge cremós (tipus philadelphia)
100 gr de nata x muntar
pebre blanc

PREPARACIÓ:

1. Posem el salmó al vas i el trinxem uns segons a velocitat 5.

2. Afegim la resta d'ingredients i remenem 30 segons a velocitat 5. Si veieu que la textura és una mica líquida li programeu uns segons més. Retirem i reservem a la nevera

3. Servim acompanyat de torradetes!

Nota: És una recepta molt bona que us portarà molt poca feina, i quedareu com unes senyores més fàcil impossible!!

Us deixo un pas a pas:












11 comentaris:

  1. Judith, una recepta ben senzilla rapida de fer i molt bona.
    Bon Sant Jordi.

    ResponElimina
    Respostes
    1. si és molt bona Ramon per fer un bon aperitiu i anar obrint gana!!

      Elimina
  2. Una recepta super pràctica i deliciosa.Gràcies per la recepta.

    ResponElimina
    Respostes
    1. De res MAria, ara a posar-la en pràctica!!

      Elimina
  3. Qué bueno y fácil, el resultado es estupendo eh

    besos

    ResponElimina
  4. Muy buena idea, de las que me gustan para cuando viene gente a cenar a casa. Besos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pues si porque lo tiene todo, es rica y facil

      Elimina
  5. Que facil i que requetebo!! una bona recepta fàcil!

    ResponElimina
  6. Aquest cap de setmana ho he provat i una passada de bo i fàcil !!!! Gràcies per compartir la recepta.

    ResponElimina
  7. En vaig fer per Nadal, per farcir unes lioneses... però ho vaig fer a mà, amb el morter, i ni de bon tros em va quedar com t'ha quedat a tu! No sé per què no vaig pensar a fer servir la TMX :-(

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.