dimecres, 17 d’abril de 2013

VOL AU VENT FARCIT DE MARISC


Boníssima aquesta recepta!!
Amb la pasta de full acabats de fornejar eren cruixents i amb un deliciós gust de marisc.També és una de les receptes del meu aniversari, ja us vaig dir que us aniré penjant tot el que els hi vaig preparar.
És un entrant o primer plat exquisit per quedar com una senyora.

INGREDIENTS:
12 vol-au-vent
500 gr de musclos
500 gr d'aigua
Fumet:
250 gr de gambes
50 gr d'oli d'oliva
50 gr de conyac
300 gr de llet
150 gr de nata liquida
Sofregit:
100 gr de ceba
30 gr d'oli d'oliva
40 gr de mantega
Farcit:
200 gr de xampinyó laminat
200 gr de rap net i tallat a daus
60 gr de farina
40 gr de formatge parmesà
pebre, nou moscada
1 pastilla de caldo de peix o sal


PREPARACIÓ:

1.Netegem els musclos i els posem dins del varoma, posem l'aigua a dins del vas i els obrim al vapor 15 minuts, varoma, velocitat 2. Els retirem de les valves i els tallem a trossets amb unes tisores.

2. Llencem l'aigua i anem a fer el fumet, posem els caps i cloves de les gambes juntament amb l'oli i programem 5 minuts, varoma, velocitat 1. Afegim el conyac i deixem reposar uns minuts perquè evapori l'alcohol, incorporem la llet, la nata i programem 5 minuts, 100º, velocitat 3. Colem i reservem. Netegem el vas.

3. Posem la ceba al vas i la trinxem 3 segons a velocitat 4. Afegim la mantega, l'oli i sofregim 4 minuts, varoma, velocitat 1. Afegim els xampinyons i programem 10 minuts, varoma, gir esquerra, velocitat cullera.

4. Afegim el rap i els musclos, programem 2 minuts, 100º, gir esquerra, velocitat cullera. Afegim la farina i programem 1 minut, 100º, gir esquerra, velocitat cullera.

5. Afegim el fumet, el parmesà, el pebre, nou moscada, la pastilla de caldo i programem 10 minuts, 100º, gir esquerra, velocitat 2. Quan acabi i afegim les gambes pel bocal i remenem amb l'espàtula.

6. Farcim el vol-au-vent i els gratinem al forn uns minuts, els servim calents.




15 comentaris:

  1. no n'he menjat mai. prenc nota, Judith!
    petons!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Són molt bons Gemma, t'animo a provar-los!!

      Elimina
  2. Mira que n'he fet a vegades, però farcists de marisc mai .
    petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs queden molt be i són sofisticats!!!

      Elimina
  3. Tienen muy buena pinta (para mí sin champiñones :P) y estoy segura de que el trabajito merece la pena. Cada vez que leo tus recetas pienso en el día en que por fin tendré la maquinita en mi cocina, qué ganas!

    Un besote.

    ResponElimina
  4. quin entrant més exquisit!!!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs si la veritat, són molt bons i quedés molt bé amb aquest plat, gràcies Dolça

      Elimina
  5. Bones !!!!

    On trobes els vol au vents que sigui bons ?? Perque alguna vegada que ho he provat són tous.

    Gràcies.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquests concretament al Mercadona, però de totes maneres com que van gratinats al forn ja queden torrats i cruixents

      Elimina
  6. Hurrah, that's what I was seeking for, what a information!
    present here at this website, thanks admin of this web page.


    Here is my weblog; chorwacja lotniska

    ResponElimina
  7. Thanks for the marvelous posting! I seriously enjoyed reading it,
    you might be a great author. I will always bookmark your blog and definitely will come back sometime soon. I want to encourage
    you to definitely continue your great posts, have a nice morning!


    amazingteenbabes.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. And I delighted that you enjoyed it, I hope your visit and thank you for visit me

      Elimina
  8. Pretty section of content. I just stumbled upon your site and
    in accession capital to assert that I get actually
    enjoyed account your blog posts. Anyway I
    will be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently fast.



    my web blog ,mobile lawn mower repair Portland Oregon,

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.