divendres, 31 de maig del 2013

PA DE PESSIC AMB NOUS



Ja tenim el cap de setmana aquí!!
I sempre m'agrada tenir alguna cosa dolça per picar, aquesta coca us puc dir que a sigut un experiment total! :-)
A Mieres hi ha una fleca que preparen una coca amb nous boníssima que a casa ens agrada molt, la veritat ara fa molt de temps que no hi anem  i la trovabem a faltar, o sigui què vaig pensar que molt difícil no devia ser i no m'he equivocat perquè casi podríem dir que l'he clavat, espero que us agradi, és un pa de pessic amb nous.

INGREDIENTS:
200 gr de farina
80 gr de farina d'ametlla
1 culleradeta de llevat químic (royal)
5 ous
200 gr de sucre
un grapat de nous enreservem 5 o 6 per decorar

PREPARACIÓ:

Precalentem el forn a 180º

1. Posem la farina, farina d'ametlla i el llevat químic al vas remenem uns segons a velocitat 3 per barrejar bé les farines i airejar-la.

2. Ara posem la papallona al vas juntament amb els ous i el sucre,  programem 6 minuts, 37º, velocitat 4.
Quan acabi tornem a programar 6 minuts, velocitat 4. Aquest cop sense temperatura.

3. Afegim la farina i remenem 10 segons a velocitat 2, acabem d'unir-ho amb l'espàtula i posem la massa en un motlle rectangular prèviament untat amb mantega  i afegim les nous i cap al forn 20-25 minuts.
Per saber si està cuita quan porti 20 minuts obrim el forn i amb el dit presionem a sobre si baixa és que encara li falta cocció, si és manté ferma ja estarà cuita.

Espero que us agradi, bon cap de setmana!!

12 comentaris:

  1. te ha quedado impresionante, este tipo de bizcochos son los que más me gustan y con nueces aun más.
    besosssss
    buen finde

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pues si MªJosé són los mejores sencillosy ricos!

      Elimina
  2. T'ha quedat super esponjós!
    Ara mateix en menjaria un bon tall per esmorzar ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. El secret està en montar bé els ous ho tinc comprovat milloren un piló aquest tipus de pa de pessic.
      Gràcies Gemma

      Elimina
  3. Vull un troç per berenar, es veu molt flonjo.

    Muas i bon cap de setmana!

    ResponElimina
  4. Quin coc més bo!! I amb la TMX es fa en un suspir!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  5. Quan dius que hi afegim la farina, en el punt 3, quina farina? jo ja l'he posada tota al punt 1. Ups!

    ResponElimina
  6. He fet aquesta coca avui per esmorzar i ha quedat boníssima, m'ha agradat tant que l'he posada al meu blog, gràcies per compartir-la!!!

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.